Karácsony Gergely főpolgármester későn hozott olyan intézkedéseket, amelyek felkészítették volna a fővárosi fenntartású idősotthonokat a koronavírus-járvány elleni védekezésre – közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Halott idősek Budapesten: Kovács Zoltán lényegében Karácsony Gergelyt okolja a tragédiákért az idősotthonokban

Kovács Zoltán azt mondta, hogy ezekben az intézményekben volt a legmagasabb a megbetegedések és az elhunytak száma.

A műsorban elhangzott: az államtitkár szerint ideje lenne, hogy Karácsony Gergely felelősséget vállaljon a fővárosi intézmények járvány elleni védekezésének megszervezéséért.

Az elmúlt hetekben a főpolgármester különböző megnyilatkozásokkal próbálta elterelni a figyelmet a felelősségéről, miközben nyilvánvalóvá vált, hogy Budapesten belül a fővárosi fenntartású idősotthonok váltak a járvány gócpontjává

- idézték Kovács Zoltánt.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
No te patkány...akkor ugorj gyorsan neki...kinek a rendeletére vitték vissza a koirházakból tesztelés nélkül az idős embereket??? aztán még arra is válaszolj görény...miért fertőződtek rakásra az egészségügyben dolgozók??? Főnöködet, a mangalicát terhel minden felelősség...meg az a "bátor" 133+4 gobnyomogató marhát,aki ezt lehetővé tette!!!
Így hirtelen ennyi jutott eszembe,ahogy megláttam a ronda pofádat!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Van az a bizonyos vicc,amiben a nemzetiségi bemegy a pap kertjébe lopni:Most a fideSSes csicskák csinálják ugyanazt:"Látod az anyád Valagát,mikor már nyakig ülök a szarban"!Így tovább kipcsakok!Holnapra vagy egyszer csak kiemelik a fejüket a támogatóitok a seggetekből,mikor már ők is nyakig a szarban l-esznek!
ómió
Pedig nem is a főváros a fenntartójuk! Vagy még nem sikerült lehazudni?
Aki Én
@ómidióta: te hasztalan bolsi idióta...
JAJMÁR
@Sámannus: Pedig nagyon szeretik a felelősség szót! Pl. Orbán és kormánya teljhatalmúlag felelős... hiszen megszavazták! A minap is kijelentette, hogy mindenért vállalja a felelősséget. Csak amikor tényleg kéne, felelősen rámutat valakire, hogy ő miatta, ő a felelős.
Yoda69
Mi mast is mondhatna ez a kreten goreny. A fonoket O1G elvtarsat megsem hibaztathatja, pedig orban miatt haltak meg ennyien, es hol van meg a vege?
Sámannus
@JAJMÁR: Tudod náluk a fordítottja igaz. ekkor a sunyítók "zseniálisnak nevezik az umbuldát. Életükben még jót nem tettek, de kurvára kiborulnak, ha valaki értelmesen kommunikál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.