A döntés célja, hogy a koronavírusos betegek szenvedők ellátása minél kevesebb helyen történjen, hogy a többi kórházban felszabaduló kapacitások lehetővé tegyék, hogy minél hamarabb elkezdődhessenek a járvány miatt halasztott vizsgálatok, beavatkozások - derül ki a koronavirus.gov.hu oldal tájékoztatójából. A kórházak tehermentesítésével csökken a  koronavírusos betegekkel foglalkozó egészségügyi dolgozók száma, és fokozatosan helyet adhatunk az újra induló elektív, tervezett kórházi beavatkozásoknak, rehabilitációnak, áll a közleményben.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Felfoghatatlan ez a brutalitás. Én már hallgatni sem bírom. Azt akarom, hogy tűnjenek el a színről, ne tudjanak több embernek ártani.
Nessy
Maga az elképzelés papíron, íróasztal mellett kitalálva jónak látszik, csak éppen sem szakmailag, sem egyéb vonatkozásban nem helytálló! Talán ha több centrumot hoztak volna létre, és nem az amúgy is leterhelt mentőknek adnak még egy plusz feladatot. Arról nem is beszélve, ha nagyon súlyos, hogy lélegezteti útközben? Kézzel? Az klassz lesz a betegnek is, meg a mentőápolónak is, órákon keresztül. Nem sok esetkocsi van lélegeztetőgéppel felszerelve. Ennyi értelmetlen, átgondolatlan, naponta módosított rendelkezés meghozatala már ijesztő! Ilyen fokú dilettantizmus egy szakminisztériumban, siralmas!
Nyírfa
@Nessy: Ha sem szakmailag, sem egyéb szempontok alapján nem helytálló az elképzelés, akkor papíron sem látszhat jónak.
Íróasztal mellől, a szakma megkérdezése nélkül nem lehet adekvát terveket készíteni.
Nessy
@Nyírfa: Íme bizonyság, hogy lehet! Egyre másra születnek az értelmetlen, kivitelezhetetlen rendeletek! Csak és kizárólag a közpénz költés stabil.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.