De vajon miért kell Debrecenből több száz kilométert zötyköltetni egy súlyos beteget, amikor ott is rendelkezésre áll minden feltétel a kezeléshez? Szakmai oka nem lehet. Csak politikai. Az egészségügyi vezetés és az operatív törzs rendszeresen péntek délutánokon, vagy éppen három napos ünnep előtt este ad ki fontos utasításokat. Aki életében megfordult már legalább egy alapszintű menedzsertréningen, az tudja, hogy a vezetés akkor időzít péntek délutánra, pláne estére bejelentést, ha azt akarja, hogy a dolgozóknak már ne legyen idejük a munkahelyen reagálni rá. Ha meglepetésszerűen, agresszívan akarnak átvinni valamilyen döntést. Például az elbocsátásokat ezért szokták ilyen időpontokban intézni.

Forrás: rontgen.444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"miért kell Debrecenből több száz kilométert zötyköltetni egy súlyos beteget"

Hátha út közben elpatkol és akkor nincs vele több gond... Adolf is vetett be teherautókat a végleges megoldáshoz...
Pálinkás Pál
És akkor majd pofázhatnak hogy a fővárosban van az elhalálozások többsége...hányok ettől a féreg hordától...
Nessy
Két legyet ütnek egy csapásra! Ha a beteg meghal útközben, nincs vele több gond és kiadás, illetve a főváros marad a legtovább karanténba, hiszen itt lesz a legmagasabb a fertőzött és elhunyt betegszám!
Ha ezt valaki "életszerű", értelmes döntésnek tartja, az jelentkezzen szaktanácsadónak Kásler és Müller Cecília mellé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.