Lehetett volna ebből európai ügy. De magyar üggyé tették, és ezzel meg is buktatták. Igen tanulságos össznépi átverés tanúi lehettünk május első hetében. Öt nap alatt ötszázezer aláírás gyűlt össze a székelyföldi autonómia érdekében egy olyan petíció alá, amelyben egy büdös szó sem volt semmiféle székelyföldi autonómiáról, de még általában őshonos nemzetiségekről sem. A hívószavak a semmibe hívtak – döbbenetes hatékonysággal. A petíció teljes szövege, amelyet az aláírók (és az aláírásra buzdítók) túlnyomó többsége nyilvánvalóan el sem olvasott, a következő: „Az Unió kohéziós politikája kezelje kiemelt figyelemmel azokat a régiókat, amelyeket nemzeti, etnikai, kulturális, vallási, nyelvi sajátosságok különböztetnek meg az őket körülvevő régióktól. Fő célok: A fentiekben jelzett régiók, köztük a közigazgatási hatáskörökkel nem rendelkező földrajzi körzetek lemaradását úgy kell megelőzni, a gazdasági, társadalmi és területi kohézió feltételeit fenntartani, hogy közben sajátosságaik...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Így van az, amikor hülyének néznek mindenkit.
legott
A székelyek, semmit nem tesznek Magyarországért csak elvesznek a maguk hasznára !!! - FELFOGNÁD EZT VÉGRE, TE SUTYERÁK IDEALISTA MAGYAR PARASZT?

Ezek magasról leszarják az anyaországot - csak adjanak-adjanak-adjanak nekik pénzt !!!
És ennyire egyszerű ez a történet - kapni mindent a semmiért

Te geci székely, mit tettél Magyarországért valaha is?
Én is a semmire tippelek.
A kurva anyád!
Csak egyszer nézz rám csúnyán, a szart is kiverem belőled, te geci!
Gauntlet
Volt erdélyi elkülönülés 1876-ig, onnantól a nagymagyar szupremáciát se érdekelte. :(
lusta
@legott: Engem még ez sem érdekel. Ellenben van annak egy kis íze, hogy a székelyek sem írták alá a sajáát ügyük érdekében az íveket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.