A főpolgármester úgy érzi, a kormány nem akarja viselni a korlátozások megszüntetésével kapcsolatos politikai felelősséget.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
"Merkely Béla rektor úr által a nyilvánosság előtt adott értelmezése szerint lényegében nincsenek új lakossági (vagyis nem kórházi vagy más intézményi) fertőzöttek,"
Milyen adatokra vagy kíváncsi karácsony??? hiszen ezeket te magad mondtad...és ne felejtsd el,ezt a baromságot te indítottad el a hülye maszkmániáddal!!! vagy elfelejtetted már mennyire lekendeztél hogy a kormány megfogadta a javaslatodat,és a vidéket is megszivattad vele??? egy nagy halom trágya vagy,már zöldnek sem hívhatlak,mert nagy levegőmániádban gyorsan kivágatsz 85 fát!!!Ugyanolyan féreg vagy mint őméltósága,csak egyelőre még ellenkező előjellel, de ha igyekszel , mág államtitkár is lehet belőled,eszed megvan hozzá!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.