A védőtávolság betartása, a felelősségteljes magatartás Budapesten különösen fontos.

Az első csatát a járvánnyal szemben fényesen megnyertük

– mondta Orbán Viktor a Facebook-oldalán közzétett videóban. A kormányfő köszönetet mondott az állampolgárok fegyelmezettségéért, és bejelentette:

A kormányfő azt is mondta, a fővárosi enyhítések két héttel követik majd a vidéki szabálylazításokat,

miután a kormányfő szombati megbeszélésein világossá vált, hogy

a járványt Budapesten is letörtük.

Orbán azt is mondta, hogy a védőtávolság betartása, a felelősségteljes magatartás Budapesten különösen fontos, egyúttal arra kérte a budapesti főpolgármester és a kerületi polgármestereket, hogy ne vegyék félvállról a kockázatokat, és külön is figyeljenek oda az idősotthonokra.

Hajrá, Budapest

– fejezte be videóját Orbán Viktor.

Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

(index.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Az első csatát a járvánnyal szemben fényesen megnyertük"

Állj oda azoknak a hozzátartozója elé és ezt mond a szemükbe, akik azért haltak meg, mert kilöktétek a kórházakból azzal, hogy kell a hely a koronás betegeknek!
Aztán próbáld meg ugyanezt úgy, hogy a TEK-es legények nincsenek melletted!
Akkor majd megtudod, hogy mekkora diadal volt ez?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Az én szememben ez már nem csak egy G többé... Sajnos kétszeres G lett belőle vagy is Gy is... A gyogyósra gondoltam volna, hát nem, pedig Gy-ből is simán lehetne több jelző is már
Jozefina
A nagyvezér ismét csatát nyert!!! Fényes győzelem, amikor embereket küld a halál közelébe, vagy már olyan is van, akit a halálba a korházi ágyak szakszerűtlen, indokolatlan szabaddá tétele érdekében!!! Vajon mikor fogjág felelősségre vonni??? A főpolgármestert és a kerületi polgármestereket sem kell figyelmeztetni arra, hogy mit tegyenek. Ők nagyon jól tudják, hogy mit kell tenniük és meg is teszik, ha nem akadájozza őket cecilia, kásler és a többiek!!!
Arról persze szó sem volt, hogy a teljhatalmát visszaadja, pedig ezt kellett volna tennie. Aztán önként számüzetésbe vonulnia a törk tanácsba!!! Ez lenne az igazi fellélegzés Magyarországnak és az EU-nak is.
Nessy
Vajúdtak a hegyek, és született egy kisegér! Sok hűhó semmiért! Ez a mai napi tudós konferencia és "nagy bejelentés" mérlege!
Joker
A hétköznapi hősöket tessék szíves lenni anyagilag megtáplálni , köszönetnyilvánítással már tele van a padlás.
Nem kell többet sorolni őket tudja mindenki . Mindenki mindent tud .
namihami
Helyes! Végtére is, nehogy már a hívek előtt is világos legye, hogy potyára zavartuk haza meghalni a népeket a most MÉG üresen álló ágyakról. Ezzel a bölcs döntéssel most majd egycsapásra bebizonyítjuk, hogy az ágyak kiürítése és a betegek hazazavarása tervszerű agymenésünk eredménye volt. A szokásos, fideszes-módra történt logikus intézkedésünk következménye volt és lesz az otthoni elhalatások és a jövőbeni ágyszám-betöltések irányában hozott döntéseink.
Ha a beteg azt a kis otthoni nemkezelést se volt képes túlélni, akkor hulljon a férgese. És a család is megspórolhatta az állandó kórházba járást, otthon láthatta szenvedni és ha úgy adódott, akkor meghalni a hozzátartozóját.
tothjani
Hogy gondolja ez a hitvány gazember hogy feloldja a korlátozásokat, amikor ő Budapesten semmiért sem felelős? :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.