A Pestisrácok.hu-s Huth Gergely cége megint lebukott: havi 300 ezerért adott közre cikkeket a Liget-projekt népszerűsítéséért – derítette ki az Átlátszó. Közadatigényléssel jutott hozzá azokhoz az információkhoz az Átlátszó, mely szerint a Gerilla Press Kft. (mely Huth Gergely, a Pestisrácok.hu hírportál társalapítója és kiadója) tulajdonában van, 2015 szeptemberében úgy kötött fél évre szóló, havi nettó 300 ezer forintos szerződést a Városliget Zrt.-vel, hogy ezért átlag négy cikket közölt a Liget-projektről. A Nullahetegy.hu-n megjelenő írások közt szerepel több Baán László-közlemény és távirati irodás hír átvétele is.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Miért? Ki gondolta, hogy ezek meggyőződésből tesznek bármit is? Egy fenét! Pénzért!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Nem mai cikk, de úgy látom sok az érintett a propin, igaz @ómió: ? :) Hogy vannak a prosti srácok? :) Szerintem mind egy sunyi patkány, féreg munkával..:)
Béla333
Miért? Ki gondolta, hogy ezek meggyőződésből tesznek bármit is? Egy fenét! Pénzért!
CsipkeRózsa
Van itt pénz, sok felé tudjuk elfolyatni.
Zsopiale
A náci hazug hazaáruló rablógyilkos szarbángeci seggnyaló propagandista pribék troll falka folyamatosan bűzös epés vérhabzó pofával hazudozik és sunnyog... folyamatosan újra és újra, kivétel nélkül minden sunnyogás, minden hazudozás megbukik... de csinálják tovább, amíg fentről jön a támogatás, nem félnek, sőt egyre nagyobb pofával, egyre pofátlanabbak és egyre undorítóbbak és aljasabbak...
ómió
@SystemError: Ti ennyi pénzt, "sunyipatkány" SystemError efftárs, ugye, inkább a városházi csókos efftársak létszámnövelésére meg fizuemelésére költenétek!?
legott
H1G

A Fidesz dugig van gecikkel. A Fidesz egy gecimágnes.
Csizmás Kond
" Közadatigényléssel jutott hozzá azokhoz az információkhoz az Átlátszó, mely szerint a Gerilla Press Kft. (mely Huth Gergely, a Pestisrácok.hu hírportál társalapítója és kiadója) tulajdonában van..."
...mert kinek kellett volna információt adjon ?
Ez így megy az egész világon sőt a zunióba is...emlékezzenek amikor a Gyurcsánycég kapott megbízást a zuniótol...akkor is a testvéri segítés játszott közre és nem az hogy ők jobb jelentéseket tudtak írni.
SystemError
@ómió: @Shikari: Bírom, amikor magaddal beszélgetsz. Lássuk be többet csinálod, mint másokkal..:)
SystemError
@Csizmás Kond: De jó látni, hogy kik védik a Gerilla Press-es lopásokat itt a tereléssel. Nagyon meglepő..:)
SystemError
@Csizmás Kond: Mit nem? :) 56-on is nemzetiesen jól jártak...:) VIII.kerben Köcsög Mátéka etette őket... Persze tudom... Hamarosan nem lesznek BM-es megbízások azért. Kíváncsian várjuk, hogy független önálló véleményként majd mennyire maradnak meg az ilyen szar senkik a piacon és persze sok másban érvényesülni nem tudó bértrolljuk :)

adatbazis.k-monitor.hu/adatbazis/cimkek/gerillapress-kft
SystemError
@Csizmás Kond: Ne éltess olyanokat, akik kurva gyorsan munkanélküli senkik lesznek egy szabad piacon, mert a gerintelen patkánykodáson kívül semmi, de semmi máshoz nem értenek, mint piaci szakember. Persze szar időkben, szar emberek között ez is kincs valakinek...
Csizmás Kond
@SystemError: ..mindenki a saját csótányát védi...te is... amúgy a mai tőkéstársadalmi rendszerben piaca csak annak van aki ki tud tolni a másikkal.
Amúgy nem védek senkit mert nagyon messze van tőlem a piac meg a politika sőt soha nem is voltam részese de attól véleményem lehet és így hogy nem érint akármilyen lehet...mert a te ellenzéki meggyőződésed is csak addig tart amíg a saját csótányaidat látod a polcon ...vagy ez már kívül esik a látókörödön ?
Csizmás Kond
@SystemError: ...mit értesz azalatt hogy éltetek valakit ?
SystemError
@Csizmás Kond: Mutass az "én csótányaimról", bár nem is tudom kik ezek ilyen szép kis gyűjtemény amit belinkeltem hozzáférhető cikkek formájában... Amúgy ki mondta neked, hogy Gyurcsány funn vagyok, leszarom... Egy olyan világban hiszek, ahol a köcsögök sitten ülnek és nem adnak munkát tehetségtelen bérkommentelőknek sem. Tiszavirág pár év volt ez hidd el..:)
Csizmás Kond
@SystemError: ...ja... neked nincs csótányod de biztosra tudod hogy nekem van...aztahe...
...és hogy szaporítsuk a szt én nem a világokban hiszek sőt nem is az emberekben hanem a tetteiket mérlegelem és aszerint szavazok...és sokan, nagyon sokan ezt teszik ...persze még mindig van aki a nagyplakátok híve vagy a kibeszélőkabaréké ...
na és a sitt meg a köcsögök...hát itt se egyezik a meglátásunk ugyanis én tisztában vagyok azzal, hogy a nagykutya soh, vagy nagyon ritkán egy kettő kerül sittre de több soha. A sitt nem nekik van építve hanem a kisgazembernek építették ők.
SystemError
@Csizmás Kond: Túl nagy feneket kerítesz a terelésnek, ami onnan indul, hogy véded Huth-ot, aki nyilvánvalóan egy senki. Kiszolgálja a hatalmat megrendelésre és kicsit azért lopdos is. Kicsit el is tiltották egy időre a vezető tisztségtől a cégben..:) Erről mondj valamit. Őszintén a nagy elveket ismerem már nálatok itt a propin..:) ..csak mindig amikor a részletekbe megyünk érdekes módon eltűnik nálatok és másról kezdtek beszélni meg általánosítani, elkenni és 10 éves Gyurcsány mantra jön, ami engem nem hat meg, mert felőlem mindenki mehet sittre, aki mutyizik...Nem hiszek a mi most mi jövünk gerincben sem, mert ugyanolyan nyál, mintha nem lenne indok...
Csizmás Kond
@SystemError: Nincs annak egyáltalán feneke, csk feltettem a kérdést, hogy egy magánakármi miért nem adhat munkát egy ugyancsak hozzátartozó akárminek...és ez nem csak pont róluk szól hanem minden ilyen esetről. Ez most azért lett szenzáció mert kormánypártinak tartják de ha szétnézel a világba mindenki a maga malmára hajtja a vizet ...az ellenzék is a maga lapjainak ad munkát és így tovább .
ómió
@Shikari: Egyik fő jellemvonásuk a lopás, hazudozás meg az aljaskodás mellett!
ómió
@SystemError: Bolsi meghasonlottaknál az önmagukkal beszélés a "divat", szarkupac efftárs? Vagy csak, amióta főnök efftársatok az OPNI-t bezáratta? És azóta ezt már másra is kell hazudnotok?
ómió
@SystemError: Bolsijózsi! A hazudozástól beindult önmagadat nyugtasd!
legott
@ómió: "meghasonlás"

Nem vagy tisztába a szavak jelentésével, a fogalmakkal... mondhatni, fogalmad sincsen.
Minden, amit írsz, rátok érvényes, ember!

A meghasonlás mintapéldánya, Orbán "szélkakas" Viktor, aki volt már minden, csak akasztott ember nem.
ómió
@legott: Milyen "jó" is az, ha egy "szakavatott bolsi" meghazudja az embernek a meghasonlott szó jelentését, amiben a saját mocskuk, egójuk másikra hazudása még véletlen sincs benne! És "minden" volt már a "Zorbán"? Szerencsére azért tetü bolsevik még nem (ha ráhazudjátok is), azt meghagyta nektek, hogy másra hazudhassátok!
DR Eric CARTMEN
@ómió: Csak kíváncsiságból...nem fáj az a nagy sötétség a fejedben " efftás" ???
legott
@ómió: Egy fideszes alattvaló véleménye 2015-ben, Orbán Viktorról: mandiner.hu/cikk/20150423_horcher_ferenc_miert_tavolodtam_el_a_fidesztol_jegyzetek_egy_hirportal_korkerdesere

Most, 5 évvel később már más a véleménye.
Vajon, miért?
Orbán Viktor, konszolidálódott, egy mérsékelt konzervatív párt elnöke lett?
Vagy csak az elmúlt öt év során meghasonlott önmagával?

Hogy Orbán mi minden volt eddig, és hogy ezek a pálfordulások homlokegyenest ellentmondanak egymásnak (és ez a fajta viselkedés a józan észnek - ilyen ember a világon nincs még egy!), szerintem te is jól tudod. Csak egyszerűn nem akarsz róla tudomást venni, mert szemellenzősen elvakultan tolod.
ómió
@legott: Orbán a politikában "liberálisként" indult. Rájött viszont, hogy az nem liberális, hanem globalista anarcholiberális, ami felé ők elindultak és váltott. Azóta nemzeti. Ennyi a "bűne", efftársi oldalról, amit képtelenek vagytok elnézni. A bolsikkal viszont, akik poszt- és kriptobolsiba "mentek át", semmi bajotok. Ja, mert, hogy azok magatok vagytok!
ómió
@DR Eric CARTMEN: Hát, az, ami rólad sugárzik, efftárs, szó, mi szó, eléggé megviseli az embert!
SystemError
@ómió: Nagyon nyomi vagy Shikari ebben a szerepben...:))
ómió
@SystemError: Netán Pálinkás efftársad "kínált túl", vagy "normál üzemmódban" is delirálsz néha baromságokat? Eesetleg nálatok, bolsiéknál ez a módi megy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.