Többek között az EU-s zászló lengetése miatt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
vérlázító!! =)) Miközben Őfenesége küzd a mocsok Brüsszellel van pofája EU-s zászlót lengetni! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: S ha van egy titkos záradék?

Az sem zárható ki, hogy a teljhatalmi felhatalmazás részeként újabb trockost adtak az EU-s zászlónak

Érdekes, de a mai matyar rögvalóságban egyáltalán nem sajátságos sorsa van az EU-s zászlóknak és használatuknak. A fülke-forradalom után fokozatosan eltűnt, sőt számos esetben még égetésre is került, azonban mostanra oda jutottunk, hogy büntetik is.
A hét elején még csak Kövér Laca újabb arrogáns tébolyult akciójának vélhettük, hogy „intézkedett, hogy a Kossuth-térre néző parlamenti irodák helyett a DK-t egy másik irodába helyezik, amely - véletlenül - csak belső udvarra néző ablakokkal rendelkezik”! Nem csinált nagy titkot abból, hogy ennek oka a képviselők renitens viselkedése: miközben ő határozottan levetette az épületről az EU-s zászlót (hic & nunc nem értekezem a székelyzászlóról), ezek a gazok „számtalan alkalommal kifüggesztették az ablakokba az uniós zászlót ”!
Tegnap érkezett a hír, hogy „Döbbenetes indokkal bírságolta meg a BRFK Szél Bernadett képviselő kollégáját”. Az indoklás egyetlen releváns része: „a gépjármű tetőablakán kitartottak egy Európai Uniós zászlót”! =))
Nem zárható ki, hogy suttyomban a „Btk. 335. §” (1)-es felsorolását „horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot” bővítették! =))
RonaGyuri
ez is a rémáhot tartozik:

S ez Bayer lapjában

avagy sajtómunkások a lenini úton

A párt központi naplapka tegnapi vezető írása „Sajtómunkások a lenini úton A BALLIBERÁLISOKNAK ESZÜK ÁGÁBAN SINCS BOCSÁNATOT KÉRNI HAZUDOZÁSAIK MIATT” még a Bayer többszörösen jogerősen elítélt munkásságtól függetlenül is kellően pofátlan lenne, de Zsótit nem lehet feledni.
A cikk fő mondanivalója – ahogy ő is kiemelte -: „az Index, a 444, a HVG vagy a Magyar Hang újságíróinak hisztérikusan, vicsorogva feltett kérdései¬” és „Hadházy Ákos, Szabó Tímea, a ballib orvosi kamara és Karácsony Gergely is átvette az ellenzéki sajtó hazug állítását”, etc.
Aztán Sluẞpoén-ként „Ezeknek a magukat függetlenobjektívnak hazudó sajtómunkásoknak semmi sem szent, semmi sem drága, és ahogyan 2015-ben nem kértek bocsánatot a sok-sok hazugságukért, most sem fognak. Mennek tovább a lenini úton, mintha mi sem történt volna. Szemük sem rebben.”!
Aminek az az igazi poénja, hogy nem csak Zsóti, de szinte a teljes kormánymédia rendelkeznek számos jogerős elítélő és eltiltó ítélettel, amiket persze levegőnek néznek!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.