Az érdekes a rendőrségi forrás, akire a Pesti Srácok hivatkozik. A szöveg alapján az ügyben az egyik érintett híváslistáját lekérte a rendőrség, és ellenőrizték, hogy az illető beszélt-e velem. Majd ezt az információt átadták a Pesti Srácoknak. Ami egyfelől mutatja, hogy a Pesti Srácokkal szemben mi, amikor nyomozunk egy ügyben, akkor az érintetteket megkérdezzük. Másfelől, ebből következik, hogy a rendőrség nem csupán a VIP-lista ügyében nyomozott, hanem azt is megpróbálták kideríteni, hogy ki lehetett a forrásunk, ki beszélt a sajtóval, majd a forrást kiadták a pártsajtónak. A Pesti Srácok béna kamuparádéja komikus, ez utóbbi viszont ijesztő. Feltéve, hogy igaz.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Barmilyen szintu ujsagirok kozott az a legelso es legfontosabb szabaly, hogy FORRAST NEM ADUNK KI, vigyazunk a nevtelensegere - kulonben sohasem fogunk tudni szerezni igazi ugyeket, problemakat.
Mondjuk a prosti striciknel nem dolgozni verbeli ujsagirok, csak gyorstalpalos firkaszok, 12 beloluk egy tucat. Igy ugy erzik, hogy az ilyen szabalyok rajuk nem is vonatkoznak
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@karma1: M. Ricsikét sem véletlen akarták mosdatni... Őszinte leszek pont ezek a szálak ráztak meg legjobban, amikor kicsit elmélyedtem a témában a többi mellett. Pintér Kőbányai kínai piac sem volt semmi. Ezekben nem nagy összegekről beszélünk feltétlen. Sokkal förtelmesebb dolgok rajzolódnak ki, melyek amúgy pénzben amúgy sem mérhetőek...:( Nem biztos, hogy el akartam olvasni ezeket így utólag,... Sokszor el nem tudjuk képzelni, hogy annak a nyúlnak hány látszat ürege van, ami még mindig csak a felszín, mint a "kirakat" Lölő. Hosszú és mindenre kiterjedt csápok ezek és sajnos mindenhol ott vannak:

kepkezelo.com/images/ohkhjvne5sc59kh54f2x.jpg
kepkezelo.com/images/vrq5ylhas1pfnd1o93y7.jpg
Nessy
Hazudni csak pontosan, szépen t, pesti??? srácok!
Rockxy
ja, merhogy a pártsajtásforrást nem ellenőrzik, de a nyomozás az informatíve kamukomikus.
vili, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.