Ha azt akarták demonstrálni: attól, hogy Orbán majd kegyesen"visszaadja" a felhatalmazását a parlamentnek, még nem változott a hatalom természete, hát sikerült. Ehhez elegendő volt kedden az országgyűlésben kicsit szavazgatni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Mondom, mikor a cikk végére értem, a csodába is, de jól van megírva, ki az elkövetője? Megyek vissza:
hát, persze, hogy a Lendvai. :)
Várom a sugallatot, hogy mit tehetünk Orbán megfékezésére. Csak azért nem fogja a földdel egyenlővé tenni a fővárost, mert kellenek a kínaiaknak, meg a törököknek, meg az oroszoknak meg néhány magyar származású oligarchának a kastélyok, főúri és nagypolgári villák, szállodák, építészeti remekművek. Olyan ez, mint amikor a hadviselő felek biológiai fegyvert vetnek be, melynek lényege az élőlények, elsősorban az ember elpusztítása, semmi másban nem esik kár. Látszólag. És ezzel, azt hiszem, el is érkeztem a valódi lényeghez: hogy ránk települt egy velejéig romlott garnitúra, amely valahogy kormányra került, és nagy erővel munkálkodik azon, hogy felépítsen egy látszatvilágot, amelyben már semmi természetes nincsen. És tudjátok, hogy mi a természetes? A föld illata, a fák lombozata, az oda nyújtott kéz, a tiszta tekintet...Láttok ti ilyet az orbánok szemében?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.