Vallomást tett, de három témában nem nyilatkozott Zuschlag János az ellene és tizenöt társa ellen indított büntetőper szerdai tárgyalásán Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon.

Forrás: ma.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bandita
Eddig tartott míg megtanulta hogy mit kel mondani, telefonon tanácsolták neki az elv barátai a szöveget (az egész csak cirkusz hisz mi kell a népnek cirkusz meg kenyér)
nanena
Ez egy zsarolás volt részéről. És bevált. Valószínüleg megalkudtak. Kiváncsi leszek a büntetésre. Bár lehet, hogy most elítélik, azután pár hónap múlva kiengedik és bankszámláján talál pár milliót.
siretn
Sorozatosan derülnek ki és indulnak eljárások MSZP és SZDSZ politikusok ellen.
Ha egy cégnek ennyi alkalmazottja bűnös - és ha tud a cég is - akkor nyilvánvalóan nem csak az alkalmazottakat vonják eljárás alá, hanem a céget is.

Zuschlag elmondása szerint tájékoztatta a pártot:
"...Az információkról értesítettem a Fibet, de a pártot is..."

Most már az a kérdés, hogy csak a párttagok ellen indul eljárás, vagy bukik az egész párt?
Amugy a Fiatal baloldár már "elbukott".
Talán az is lehetséges lesz, hogy az MSZP összes tagja ellen teljes maffia-eljárást indítanak, és megszűntetik a pártot?


(MSZP-ét Maffia Szervezetek Pártjának fogják becézni?)

hroland.blog.hu/
eberti
Valószínűleg ezeket bevallotta: köpködött,csúnyán beszélt,nem fogadta a hentes köszönését,gyerekkorában megette a padtársa uzsonnáját,bliccelt a közlekedési viszonylatokon,stb...
menasagh
Bevallotta, hogy vallomást szeretne tenni, de a többire nem hajlandó felelni....:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.