Alekszandr Lukasenko belarusz elnök meghívására hivatalos látogatásra Fehéroroszországba utazott Orbán Viktor miniszterelnök pénteken – tájékoztatta korábban az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Alekszandr Lukasenko és Orbán Viktor megvitatják a kereskedelmi és gazdasági kapcsolatok fejlesztésének és közös projektek megvalósításának lehetőségeit.

Csütörtök este a Magyar Közlönyben megjelent egy kormányrendelet, amivel Orbán Viktor 165 millió forint átcsoportosítását rendeli el a Mogiljevben található Uszpenszkij Szűz Mária és Szent Sztaniszláv Székesegyház rekonstrukciójának támogatására

– szúrta ki elsőnek a 444.hu.

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke a mai találkozóról korábban azt mondta az MTI-nek: a felek tárgyalnak az Európai Unió és Fehéroroszország együttműködéséről is a Keleti Partnerség keretében. A minszki megbeszéléseken ezenkívül szó lesz a regionális és globális kihívásokról is.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Itthon az elvonások, az emberek kifosztása, ki hatalmazta fel, hogy külföldön szórja el a mi pénzünket? Szemét alak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@silber13: Nem hülye ez, csak feladatot lát el..Nyilván az életszerűség oldaláról nézni nem lehet a "ténykedését", mert úgy egy agyatlan idióta jön ki. Nézd úgy, hogy mennyire pörgetik a hozzászólásokat és az minden reklámbevétel...ha meg "külsős", akkor ne várja bomlasztáson és a dezinformáláson kívül többet. Egy biztos ez nem egy valódi viselkedésminta, ahogy még ez nagyon sok embernél így van itt a propin...
ómió
@csak úgy...:Te viszont csak egy átlagos, hazudozó bolsira emlékeztetsz. Nyilván, merthogy az is vagy!
ómió
@szegfue: "Visszalapozva" könnyen megtalálnád, hacsak ki nem merültél a hazudozásban!
ómió
@silber13: Ilyet olvastál a bolsevik aljasságlexikonban? És magadra még sosem vonatkoztattad! Pedig legfőbb ideje lenne!
silber13
@ómió: Magamra vonatkoztatni?:-))) Ugan kérlek ! Minek, amikor itt vagy te, mint a fentebb felsorolt tulajdonságok etalonja, non plusz ultrája!:-)))))))
ómió
@silber13: Mástól "jövetben", az a magadfajtáról mindig lepereg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.