Alekszandr Lukasenko belarusz elnök meghívására hivatalos látogatásra Fehéroroszországba utazott Orbán Viktor miniszterelnök pénteken – tájékoztatta korábban az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Alekszandr Lukasenko és Orbán Viktor megvitatják a kereskedelmi és gazdasági kapcsolatok fejlesztésének és közös projektek megvalósításának lehetőségeit.

Csütörtök este a Magyar Közlönyben megjelent egy kormányrendelet, amivel Orbán Viktor 165 millió forint átcsoportosítását rendeli el a Mogiljevben található Uszpenszkij Szűz Mária és Szent Sztaniszláv Székesegyház rekonstrukciójának támogatására

– szúrta ki elsőnek a 444.hu.

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke a mai találkozóról korábban azt mondta az MTI-nek: a felek tárgyalnak az Európai Unió és Fehéroroszország együttműködéséről is a Keleti Partnerség keretében. A minszki megbeszéléseken ezenkívül szó lesz a regionális és globális kihívásokról is.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Itthon az elvonások, az emberek kifosztása, ki hatalmazta fel, hogy külföldön szórja el a mi pénzünket? Szemét alak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Itthon az elvonások, az emberek kifosztása, ki hatalmazta fel, hogy külföldön szórja el a mi pénzünket? Szemét alak!
tudode
Van nekije mibű, hiszen a csodÁLLATOS sűlthal szaporítással létrehozott miniszerelnökség 2020-ban több mint 1.200 milliárd froncsiból garázdálkodhat, miközben az önkormányzatok is kaptak kegyesen 800 milliárdot, amelyből lecsippentettek ki tudja mi mennyit, arra való hivatkozással, hogy ennyit vitt el tőlük a vírus, illetve az EU bacilusa!!!
.
Nem tanulta meg anno az aratók utáni "torek" szedegetése közben, hogy
.
--- Addig nyújtózkodj (Live)
.
www.youtube.com/watch?v=HR8rujUfcPA
.
Már ez az un. "adomány" sem őfélesége sara, hanem az országé, aki beéri ennyivel!
vitriol
Ezt is megszavazta az országgyűlés? - vagy még mindig a különleges felhatalmazás alapján szórja a "magyar emberek" pénzét?
CsipkeRózsa
@vitriol: Orbán dönt minden forint sorsáról, övé a kassza.
Gyütt Mönt
@CsipkeRózsa: nesze neked nemzeti konzultáció :(
Macskaszem
Ez alig kevesebb, mint a járvány következtében állásukat vesztett emberek támogatására adott összes pénz. És ezek magyarkodnak, meg fájdalmaskodnak június 4-én, akik semmibe veszik a megmamaradt területen élő magyarokat. Én meg leszarom a kívülrekedteket, mert ők sokkal jobban jártak, mert az ő seggüket kinyalja a csúti tahó.
tudode
Má meg is vót a barácskozás:
.
--- Orbán Viktor szerint sokkal közelebb vagyunk a belaruszokhoz, mint gondolni szoktuk
.
444.hu/2020/06/05/orban-viktor-szerint-sokkal-kozelebb-vagyunk-a-belaruszokhoz-mint-gondolni-szoktuk
.
Pusz!
.
Atom, atom neked atom!
ágimami
A pofám leszakad, mit meg nem enged magának!! Ez már több, mint sok!!! Látszik, mennyire számít neki a magyar ember!!!
A mi pénzünket herdálja, mikor több ezren élnek lét-minimum alatt és rengetegen elveszítették az állásukat!! Nem nekik kellene segíteni???
Ilyenkor én szégyenlem magam helyette!!!
Gyütt Mönt
Szerintem Shikari meg a Donáld Trámp nem éri fel ésszel, hogy ezt ők is finanszírozzák.
csipetke
Ez az ember hülye.Erre már nincs mit reagálni mást.A sok bólogatójancsi is bűnös,akiket maga köré gyűjtött,mert egy tökös ember sincs köztük,aki figyelmeztetné,hogy ez nem a saját pénze,mire fel szórja f@szságokra.Az efféle akciói már a fideszeseknél is kiverik a biztosítékot,de ez jól fog jönni '22-ben
csipetke
@csipetke: Egyébként nekünk mi közünk van a beloruszokhoz?Ha orbán nyalni akar nekik,adja a saját pénzét,ne a magyar közpénzt.
kokopelli
@csipetke: ..az lett volna a meglepetés a Beloruszoknak,ha a Zorbán nem küldött volna semmit!...Hamár Délamerikába
is küldött!...és még isten tudja hova is!...!
szegfue
@Gyütt Mönt: 14:51 Szerintem most az is kérdés lehet, hogy mi a véleményük erről... függetlenül a "finanszirozástól"... lehet, hogy ezt is helyeslik?!
Aki Én
@CsipkeRózsa: ...és valóban, ki hatalmazta fel erre? Arról mért nincs konzultáció, hogy a közpénzt, a magyar emberek pénzét mire és milyen jogcímen osztogathatja boldog-boldogtalannak, kezelheti sajátjaként?
Nem meglepő, hogy most még a csicskák sem tolonganak itt.
Ide pár százmillió, oda pár milliárd...
CsipkeRózsa
@Aki Én: Úgy emlékszem, a nem orbáni időkben csak törvénymódosítással lehetett változtatni a megszavazott költségvetés összegein.

Most, nem csak a járvány óta, mindent meg lehet tennie Orbánnak. Azt nem értem, a fideszesek között miért nincs senki, aki ezt kifogásolná. Ez a rendeleti kormányzás, de nem tudom, az működhet-e ilyen rögtönzött módon. Sőt, szabályosnak mondható-e a rendeleti kormányzás.
Zsopiale
A saját nemzetét (?) napról-napra kirabolja, idegeneknek meg osztogat bőkézzel, de közben persze acsarkodik az idegenek ellen... undorítóbb aljadék patkány itt még nem volt ezen a poszton soha...
ómió
Ma, bizony, nem a proletár internácizmust, hanem a kereszténységet támogatjuk.
kereső
Fussa a magyar adófizetők pénzéből még mindig. Csapna bele a ménkű- Isten haragja.
szegfue
@ómió: "Jön még kutyára dér!" Ha 1x Te, vagy valamelyik családtagod kerül bajba -- amit nem kivánok! -- majd akkor mondjad ezt... Addig meg boritékold ezt a "nemes" gondolatodat!
Clavigo
@ómió: Te ökör állat... Ez a te adódból is megy... Ja,,hogy te sem itt adózól ,,Hurkalé ?? Jól megfizetett határon túli ,ideszavazó görény vagy te is... Én kérek elnézést,te szarházi.
ómió
@Clavigo: Nálatok, bolsiék fajkreténje, csak a zsebelés "kultúrmisszió", az adományozás meg "efftársidegen"? Hát, ha csak úgy nem!
ómió
@szegfue: Még a legközelebbi efftársi népzsebi idején is ezt fogom mondani!
szegfue
@ómió: Megnevettettél!!! Pontosan tudod, hogy mit irtam, csak szándékosan maszatolsz megint ezzel az "efftársi", semmitmondó gondolatoddal. Csak az érthetőség kedvéért: ha lenne pl. egy idős, vagy egy ápolásra szoruló családtagod, nem tudnál dolgozni és otthon kellene ápolnod havi kb. 60 eFt-ért évek óta, akkor is helyeselnéd, hogy az aktuális kormány mi mindenre küld pénzt külföldre? U.is ez most a tény!
Aki Én
@ómió: egysíkú, mihaszna elmebeteg vagy,nem is érted amit olvasol. Egy kártékony bolsi hazaáruló.
ómió
@szegfue: Akkor további "jó nevetést", efftársnő! Az állam gazdálkodásában a költségvetésnek számos "zsebe, fiókja" van, célok és rendeltetés szerint elkülönítve, amiket nem szoktak eseményfüggően cserélgetni. Ha valahova rendkívüli pénz kell, arra ott a költségvetési tartalék. De attól még nem számolják fel az összes többit - a segítségre, ajándékozásra szolgálót se - mert jött egy vírus és van "egy ápolásra szoruló családtagod" Az állam már csak így működik - már, ha működik és nem döntik csődbe efftársilag! Ez a másik tény!
ómió
@Aki Én: Tetüfi! Már megint rám varrnád az egódat? És a mai Internacionálét legalább elénekelted már?
legott
És kapott érte egy trikót 2-es felirattal.

És most képzeld el Orbánt, meztelenül.
szegfue
@ómió: Egyébként semmilyen szinte nem vagyok sem az "efftársad", sem az elvtársad! Azt viszont tényleg nem tudom eldönteni: Te valóban ennyire ostoba vagy, vagy csak megjátszod az ostobát?! És továbbra is nevetséges az a gondolatod is, hogy "nem szokták eseményfüggően cserélgetni" a költségvetési pénzt! Hiszen ebben a cikkben is világosan benne van : "...Orbán Viktor 165 millió forint átcsoportosítását rendeli el a Mogiljevben található Uszpenszkij Szűz Mária és Szent Sztaniszláv Székesegyház rekonstrukciójának támogatására." Akkor ezt Te minek nevezed?
Gyütt Mönt
@szegfue: ne húzd fel magad, szövegértési nehézségekkel küzd.
ómió
@szegfue: Hát, hogy nekem nem vagy, az tuti! Sokaknak itt viszont - ahogy a mondandóidból lejön - "nagyon is"! Az "átcsoportosítást" meg itt, úgy tippelem, a költségvetési tartalék milliárdjaiból végezték, hacsak e célra nincs más, hasonló címszavú fejezet. Szóval, az eü. forrását, "szívfájdalmadat", az "ápolást" nem érintheti a téma. Nem "rövidül meg", még, ha efftársilag ezt hazudjátok is rá!
szegfue
@ómió: 10:30 Veled sem vagyok hajlandó szellemi párbajra, hiszen fegyvertelen ember vagy...
SystemError
Ó, ha lopási lehetőség van kilátásban, akkor jönnek a piros pontok. Egyből testvérek vagyunk, stb. Azonnal két kézzel szopik, csak lehessen már kofferezni egy luxushajón vagy katonai gépen.
silber13
@szegfue:Ómiaú Nem ostoba, csak egy hülye primitív senki.
szegfue
@silber13: Ez a kettő "üti" egymást?! Szerintem nem... "kézenfogva" járnak:)
silber13
@szegfue: Mellesleg, mi a fene köze van egy elvileg református vallású csúti vízilónak a ortodox felekezethez?
szegfue
@silber13: "Mellesleg" mit vagy olyan szőrszálhasogató?!:)))) Ha nem tudnád O.V-nak mindenhez köze van!
csak úgy....
@szegfue: ...elvégre ö az utolsó templomhos lovag! :)
89.ig a szocializmust építette,most stadionokat és templomokat épített! orbánnál állandó forgásban van a betonkeverö.
silber13
@ómió: Hülye!! A csúti szirti víziló a lgnagyobb tolvaj kicsiny hazánkban. És a hozzád, meg a Sikoltozó Shikari,meg Halfarok a közpénzen élősködő, elmebeteg tapsoncok vagytok.
ómió
@silber13: Attól, hogy te meg a bolsi tetübandád ezt hazudja rá, még nem az! Tudom, hogy efftársi tetveknek ez nem érv, de ez van!
ómió
@szegfue:Hát, hazugsággal állig fel vagy fegyverkezve, az már igaz!
csak úgy....
@ómió: tudod barátom,te ezzel az örökös bolsizásoddal emlékeztetsz valakire!
volt egyszer egy bolondlány ,úgy hívták cili! mikor kérdezték töle,hogy cili te normális vagy,akkor kikérte magának,hogy ö nem normális mert ö református.
te,kb. ezen a cili szinten mozogsz...
szegfue
@ómió: 14:35 Hahahaha!!! Értelmezhetetlen, hogy mégis melyik hsz-re gondolsz?! De az is lehet, hogy csak kimerültél:)))))))))
silber13
@ómió: Egy végtelenül buta , igazi fideszes senki vagy, önálló valamirevaló gondolatok nélkül, aki csak a taháláshoz konyít valamit, de érthető: otthon ezt tanították neked a szüleid, ha léteznek egyáltalán
SystemError
@silber13: Nem hülye ez, csak feladatot lát el..Nyilván az életszerűség oldaláról nézni nem lehet a "ténykedését", mert úgy egy agyatlan idióta jön ki. Nézd úgy, hogy mennyire pörgetik a hozzászólásokat és az minden reklámbevétel...ha meg "külsős", akkor ne várja bomlasztáson és a dezinformáláson kívül többet. Egy biztos ez nem egy valódi viselkedésminta, ahogy még ez nagyon sok embernél így van itt a propin...
ómió
@csak úgy...:Te viszont csak egy átlagos, hazudozó bolsira emlékeztetsz. Nyilván, merthogy az is vagy!
ómió
@szegfue: "Visszalapozva" könnyen megtalálnád, hacsak ki nem merültél a hazudozásban!
ómió
@silber13: Ilyet olvastál a bolsevik aljasságlexikonban? És magadra még sosem vonatkoztattad! Pedig legfőbb ideje lenne!
silber13
@ómió: Magamra vonatkoztatni?:-))) Ugan kérlek ! Minek, amikor itt vagy te, mint a fentebb felsorolt tulajdonságok etalonja, non plusz ultrája!:-)))))))
ómió
@silber13: Mástól "jövetben", az a magadfajtáról mindig lepereg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.