A KSH adatai szerint áprilisban már 425 ezer magyar tekintette magát munkanélkülinek, ami 140 ezres növekedés a koronavírus előtti munkanélküliségnek. A Demokratikus Koalíció (DK) tanácsadója szerint sokkal több lehet a regisztrált, de nem ellátott munkanélküliek száma, mint amekkora szám a KSH adataiban szerepel. ​

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A derék atv.hu még az idétlen Soros-ozáson is túltett

Egyetlen rövid hírecskében majd egy tucatszor fumigálta a vendéget

Ártunk és qurmányunk potentátjai, s persze velük a hithű firkászaik körében ádáz verseny volt, hogy ki tudja többször „egy lélegzetvétel alatt” mocskolni a Sorost. Ma sem feledik, de legalább már nem az ízék, vagy a kérem-szépenek, esetleg az ő köreikhez jobban stimmelő B..+ -egek helyettesítésére.
Az atv.hu számol be róla, hogy az ATV Start című műsorában Dávid Ferenc volt a vendég. A neves közgazda, Demján Sándor közvetlen munkatársa, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ). közfelkiáltással háromszor újraválasztották főtitkára. A portál azonban csak azt szajkózza, hogy a DK tanácsadója, Ami ráadásul valójában nem is igaz, lévén ő a párt egyik külső szakértője egyike a párt által bő féléve felkért szakembereknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.