A hét kétség kívül legbizarrabb híre az a hölgy és a vele készített interjú, no meg az elmondott rémségek igazságtartalma, amit Korózs Lajos készített Németh Athinával. De kik találták ki az MSZP-videót? Ki volt az ötletadó? Ki ellenőrizte a riportalanyt?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Olyan mindegy ki készítette az un. "álmentős" videót!
.
Ezzel nem sikálható el az az orbitális, embertelenség, hogy a betegágy hadgyakorlattal kénytelenek voltak a kórházak, otthoni körülmények között nincsenek eszközök a súlyos betegek emberhez méltó ápolásához.
.
Pl. az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézmény kórházigazgatóját passzra verték, mert nem egyezett orvosi esküjével az ápolásra szoruló páciensek kirámolása, mint a gondatlan gazda a macskáját:
.
----- Kásler Miklós menesztette a Rehabilitációs Intézet főigazgatóját is
.
index.hu/belfold/2020/04/12/kasler_miklos_menesztette_a_rehabilitacios_intezet_foigazgatojat_is/
--------------------------------------------
.
Azok után ahogy arccal vállalta a hölgy akármilyen intézmény dolgozójaként, jól tippeltek azok, akik nem adták az arcukat súlyos beteg hozzátartozójuk kiebrudálásáról
.
index.hu/belfold/2020/04/12/kasler_miklos_menesztette_a_rehabilitacios_intezet_foigazgatojat_is/
-----------------------------------
.
Egy beteggel szembeni embertelen elbánás is sok(k) akkor, amikor üresen röhögnek a mai napig is a kiüresített betegágyak!!!
.
Ezért valakinek felelnie kell!
kereső
Ez a legfontosabb az "ágykiürités témában"? Nem az emberek, a családok akik lehetetlen helyzetbe kerültek a kormány intézkedés következtében? Mi lenne, ha most az orvosok- akik "szolidaritást" kértek az emberektől, szolidárisak lennének ezekkel a betgekkel, és megszólalnának? Vagy, ha ébren vagyok ne álmodjak- mert nem fognak megszólalni.Pedig ők tudják leginkább, hogy ténylegesen hogyan történtek a dolgok.
Macskaszem
A fidesz vásárolt már zaklatott nőt, meg sok egyebet is, most lehet vásárolt egy ál-ápolónőt, és bedobta csalinak, a naiv szocik meg bekapták a horgot anélkül, hogy utánajártak volna.
Így a mocskos fidesz megint elmondhatja, hogy az egész csak kamu, egyetlen kihajított beteg sem halt meg, csak a szocik kitalálták.
Pedig valószínű, hogy jó páran nem élték túl, hiszen súlyos betegekről van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.