A főpolgármester szerint a hajléktalan emberek karanténszállójára a járvány esetleges második hulláma miatt még mindig szükség van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nagyon sokan nem részeges lumpenek, hanem a "korrekt forintosítás" után megduplázódó hitel áldozatai. És ez a szám a jelenlegi munkaerő helyzetben várhatóan nőni fog. De egy ilyen státusz keresztény kormánytól bárminő segítséget várni elesett, sok esetben önhibáján kívül munka és jövedelem nélkül maradt embereknek, naiv elképzelés!
Hamarabb lesz a tigris növényevő!
CsipkeRózsa
@Shikari: Amikor hajléktalanná vált valaki, nem biztos, hogy részeges volt. Utána már könnyen azzá válhat, hiszen nincs kilátás, nincs jövő, lassan nincs már élet sem.

Igazad van abban, hogy nem a városközpontban van a helyük, Karácsony először egy csepeli épületet szeretett volna szállóvá tenni, de a fideszes jólelkek ezt megakadályozták. Valahol lenniük kell, maradt a belváros.

Sajnos a kormány le sem sajnálja az elesett embereket, valakinek gondoskodnia kell róluk is, különösen járvány idején.
Zsopiale
Politika és közélet helyett akkor el kell menni rasztának. Egésznap lehet szívni a gandzsát, kis kulipintyóban az óceán partján és mivel a raszta szív örökké dobog, ott aztán nincs soha szívtelenség... és csak a reggae szól nonstop... fasszom politika vazze... XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.