Óriási felelőtlenségnek nevezte a riogatást.

Győrfi Pál is megszólalt az MSZP mentős videójáról – keményen fogalmazott

Az MSZP múlt hét vasárnap tett közzé egy videót, amelyben Korózs Lajos képviselő beszélget Németh Athinával. Az állítólagos mentőtiszt borzalmas dolgokat mesél az ágyfelszabadításról, ám egyre inkább úgy tűnik, valótlanságokat állított magáról. Az Országos Mentőszolgálat hamar közölte, nincs közük a nőhöz, illetve sértőnek érzik saját magukra nézve a videót.

A Pestisracok.hu felkereste a mentőszolgálat szóvivőjét, Győrfi Pált, aki azt hangsúlyozta: az azóta már törölt videóban elhangzott vádak a mentősök becsületét is sértik.

Győrfi tételesen cáfolta a nő által emlegetett „konkrét eseteket”, azt például egyenesen elképzelhetetlennek nevezte, hogy egy beteget félig összevarrt hassal szállítsanak haza.

– Ilyen lehetetlen történetekkel riogatni az embereket óriási felelőtlenség

– fogalmazott a portálnak a szóvivő.

Forrás: PS/Blikk

Kép: Kormány

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A társadalomnak tudnia kell arról, hogy mi volt a kormány döntésének ára a kórházkiürítésk után, hiszen ha ezt is „megússzák”, akkor lényegében bármit megtehetnek. Itt nem ellopott milliárdokról van szó, vagy jogsértésről, hanem emberek akár százainak haláláról, amiért egyértelműen a magyar kormány felelős. A manyup pénzek ellopása ehhez képest gyermeteg cselekedet volt. Mint tudjuk amit nem mondanak be a hírekben nem ír meg az újság az nincs is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyütt Mönt
Igen, ez hatásvadászat volt. A nőt a megtévesztés és rémhír terjesztés miatt büntetni kéne. A politikus meg felelőtlen volt, becsapták. Akár ő is büntethető a felelőtlensége miatt.
Eladott Ország
Napok alatt kiürültek a kórházak országszerte, amivel egy időben betegek ezrei kénytelenek voltak hazatérni. A valós számok soha nem fognak kiderülni – mert mint kiderült, a kormányzat ilyen statisztikák elkészítésével nem foglalkozik –, azonban egészen biztosan volt emberi áldozata Kásler döntésének. Ezek a halálesetek napokkal, hetekkel ezelőtt következtek be, ezért nem igazán várható el az, hogy a gyászoló rokonok azonnal az ombudsmanhoz rohanjanak a történeteikkel. Illetve az sem biztos, hogy van, aki még elhiszi, hogy létezik olyan nem civil vagy független szervezet ma Magyarországon, amely érdemben is képes lenne vizsgálatot lefolytatni egy ilyen ügyben. Elég csak megnézni Polt Pétert vagy úgy általában a bíróságok egy részét. A függetlenségnek ma már szinte nyomát is alig találni, ezért az sem lepne meg, ha az emberek egyszerűen már nem bíznának az alapvető jogok biztosában, vagyis az ombudsmanban. Úgy tűnik, a valóságról ma már csak leginkább kósza híradásokból vagy újságcikkekből értesülhetünk, amelyeket szinte soha nem követ semmilyen érdemi elmarasztalás. Kásler parancsot hajtott végre (azt most hagyjuk, hogy le is tagadta, hogy ilyen történt volna), ami azt is jelenti, hogy ezzel ő lényegében mentesül a felelősségre vonás alól. A kormány a kezében tart minden fontos eszközt arra, hogy szinte bármilyen elhibázott döntést gond nélkül megússzon. Szerintem ez nem lesz másként a kóhrázkiürítések kapcsán sem, legalábbis addig biztosan, ameddig az ő embereik ülnek a legfontosabb székekben. Ez azonban nem változtat azon a valószínűsíthetően több tucat tragédián, amelyeket magyar családoknak kellett átélniük az utóbbi hetekben. A tragédiákért Kásler és minisztériuma felelős, még akkor is, ha ezt az Orbánhoz hű intézmények jelen állás szerint nem is fogják megállapítani, nemhogy elismerni. Na és hová megyünk?
m.blog.hu/ko/kozossegi-media-mindenkinek/image/gyorfi_mem_dwayne_promotions_hu.jpg
Eladott Ország
Hogy hányan haltak bele az elhibázott döntésbe, talán soha nem fog kiderülni, hiszen egészen biztosan megpróbálják úgy kozmetikázni a statisztikákat az ott dolgozók, hogy ne lehessen kitalálni a valódi áldozatok számát. Többen pedzegetik, hogy többen halhattak bele az ágykiürítésekbe, mint amennyi halálos áldozatot a járvány szedett. Noha ez elsőre elég erős kijelentésnek tűnik, de könnyen lehet, hogy nincs túl távol a valóságtól. Elég a nemrégiben a klubrádiónak nyilatkozó ápoló esetét felidézni, aki közel fél tucat beteget veszített el egyetlen hét leforgása alatt. És ez csak egyetlen ápoló. Vajon országos szinten ez a szám mennyire lehet magas? Százak, talán ezrek halhattak meg az elhibázott döntés következtében? Demokratikus országban ebbe nem csak a miniszter, hanem a teljes kormány is belebukik, hiszen ilyen hibát egyszerűen nem lehet elkövetni. Nem egyetlen szerencsétlen halálesetről van szó, ahol felkutathatóak a személyes felelősök, hanem több tucat ember haláláról, akik egyértelműen a kormányzati döntés következtében haltak meg otthonaikban. Nem véletlen, hogy az ellenzék belekapaszkodott ebbe a hírbe, hiszen ha valamivel, hát ezzel igen nagy haragot lehet kiváltani még a kormányoldal szimpatizánsainak körében is. Hogy mennyire korrekt ezt politikai célokra felhasználni, az persze kérdéses, viszont abban igazuk van ezeknek a pártoknak, hogy ezért valakinek felelnie kell. Ha az ellenzék nem próbál utánamenni a személyes történeteknek, akkor mégis hogyan derülhetne fény a tragédiákra? Ezek a tragédiák nem fognak bekerülni semmilyen statisztikába, ezekről csak akkor szerezhetünk tudomást, ha a kiürítések miatt hátrányt szenvedők, vagy az ő családtagjaik elmondják történeteiket. Ha ezek az emberek némán elfogadják rokonuk egészségkárosodását, vagy esetleges halálát, azzal sajnos a kormány óriási hibáját teszik semmissé.
Eladott Ország
A társadalomnak tudnia kell arról, hogy mi volt a kormány döntésének ára a kórházkiürítésk után, hiszen ha ezt is „megússzák”, akkor lényegében bármit megtehetnek. Itt nem ellopott milliárdokról van szó, vagy jogsértésről, hanem emberek akár százainak haláláról, amiért egyértelműen a magyar kormány felelős. A manyup pénzek ellopása ehhez képest gyermeteg cselekedet volt. Mint tudjuk amit nem mondanak be a hírekben nem ír meg az újság az nincs is!
tudode
Érthető az, hogy az Országos Mentőszolgálat nem vállalja fel a húsvét táján mennyire vettek részt a kórházak 60/15/2%-os kiürítésben, de váláma van/vot, csak nem az igázi (Rajnkin), azzal együtt, hogy nem minden egyszerű állampolgár rendelkezik olyan kütyükkel, hogy meg is örökítsék pl. azt, hogy járóképtelen, önkívületben lévő ápolt milyen módon került az otthonába, mint pl.
.
--- Mama - kiengedték a karcagi kórházból - két nap mulva meghalt
.
www.youtube.com/watch?v=FFfd99f8kDg&t=373s
.
Ha egy ápolttal fordult elő ez a méltatlan bánásmód az is sok(k)oló, mert őfélesége második, militarizált hullámában bármi előfodulhat!
jesz
Akárhogy is magyarázzák, az MSZP-t megszopatták...én inkább azt kutatnám, mennyit kapott ez az elkesz hajléktalan, hogy ezt a műsort letolja a torkukon?
...valakik megérezték, hogy az emeszpének nagyon kell valami, amivel végre bevihetnek egy igazi jobbegyenest...sikerült a csali, egyből lábon lőtték magukat.
jesz
@Eladott Ország: ezt bizony megúszták...mint ma reggel mondta egy elemző, még Gyurcsány is kussol, nemhogy az emeszpé..már lázadni sem mernek, pláne tiltakozó tüntetést szervezni...
...marad a kávézgatás közbeni önsajnálat...
ómió
Ó, ez csak rutin efftársi hazudozás! Csak most dokumentálták is!
Eladott Ország
@jesz: ma, 13:32 ♠ Lófaszt neked, meg önsajnálat! Ha az ellenzék nem próbál utánamenni a személyes történeteknek, akkor mégis hogyan derülhetne fény a tragédiákra? Hány daganatos embernek maradhatott el a CT, röntgen- vagy egyéb vizsgálata? Akik a kórházban feküdtek, a kórházkiürítés előtt azok tévedésből voltak ott?!
Eladott Ország
@ómió: A korházkiűrítéseknek semmi értelme nem volt. A kiskunhalasi konténerkórházra meg feleslegese b@sztak el milliárdokat, mert üresen áll! A kormánykedvenc kivitelező cég, Paár Attila tulajdonában álló WHB éves forgalma 2017-ben nettó 41,3 milliárd forint, 2018-ban pedig 50,1 milliárd forint volt. A miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz közeli építési vállalkozás bevételeinek egy jelentős részét állami beruházások teszik ki, így például a cég nyerte a szegedi és a soproni uszoda, az új Bozsik stadion, egy győri parkoló, vagy a Ligetben épülő mélygarázs kivitelezésére kiírt közbeszerzést is.
ómió
@Eladott Ország: Ha te működteted az efftársi jósdát, és az előre látta, miért nem szóltál előre, hogy itt nem járvány lesz, hanem bakfitty? Vagy csak átmentél a kivitelezők efftársi védőszentjébe? De akkor utólag miért játszod az okost?
kereső
Nem érdekel az Emmi.Nem érdekel Győrfi. Nem érdekel az mszp. Az érdekel, hogy hány beteget löktek ki a kórházakból? Hányan voltak közöttük olyanok- akik ebbe belehaltak az ellátatlanság miatt? Hányan vannak-akiknek ennek következtében romlott-és esetlegesen végletesen visszafordithatatlanná vált az állapota? Hányan vannak olyanok ,akik a teljesen leállitott eü ellátás miatt nem jutottak időben megfelelő kezelésekhez, vizsgálatokhoz, és ez a későbbiekben milyen életminőség romlást eredményez?
És végezetül az is érdekelne- mi a lófaxra költötte a kormány a 700 milliárdot védekezés cimén? Mert ha itt valaki védekezett- azok az önkormányzatok, és a lakosság volt.Miközben a kormány milliárdokat spórolt a leállitott oktatáson, a nem működő intézmények fenntartási költségein,Most meg garasoskodik az eü dolgozókkal, a munkanélküliekkel, akiknek fele semmiféle ellátáást nem ka- ja, de:22,800 ft-ot havonta. Miközben a levont járulékok 2/3-a eltünt a rendszerből.Na majd ha ezeket megválaszolja a primitiv törzs, meg a kormány, akkor meghallgatom Győrfi Pált is.
kereső
És ha már riogtás, akkor talán be kéne fejezni bakondi elvtárs napi szintű performanszait.
ómió
@Eladott Ország: És ezt a 100 millió áldozatot maga mögött hagyott bolsi tetübanda egy mai spanja - mármint görénységed - aljaskodja ide? Húzzál bele, tetüfi! Még lemaradsz a "nagyjaitoktól"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.