Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, -és remélhetőleg talál benne elkölteni valót- aki a fogára való gyümölccsel, zöldséggel akarja megtölteni a bevásárlókosarát! Eddig nem látott mértékben megugrottak az árak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
De hogy lehetne ez? Hiszen az áremelkedés (infláció) csak 3,8%. Ez biztos igaz, hiszen a Fidesz/Orbán mondja, a KSH-nak nevezett szájával.
Mert, ugye ---UGYE---, ha ők azt mondják, akkor az csak igaz lehet. És a piaci és egyéb árakat látjuk rosszul.
Gauntlet
Nem csodálkozok! De akkor miért nem tör ki lázadás? :(
Nessy
Ez csak ellenzéki hiszti, hiszen olcsóbb lett a toronydaru, meg a LED tv, pár hétig az üzemanyag is, így nincs is infláció! Tessék megtanulni ezekből ebédet főzni!
namihami
De hogy lehetne ez? Hiszen az áremelkedés (infláció) csak 3,8%. Ez biztos igaz, hiszen a Fidesz/Orbán mondja, a KSH-nak nevezett szájával.
Mert, ugye ---UGYE---, ha ők azt mondják, akkor az csak igaz lehet. És a piaci és egyéb árakat látjuk rosszul.
Eladott Ország
Mint amikor a régi vicc szerint a kapitány leszól a gépházba a gépészhez: – Mennyi? – Harminc! – Mi harminc?
– Mi mennyi? Bözsi néninek Egy szava sem lehet, hiszen januárban megtoldották a nyugdíját havonta 3 500 forinttal. Meg is ígérte az Orbán Viktor, ha tovább dübörög a gazdaság meg a ménes a birtokon, akkor lesz pénz, akkor novemberben még kap visszamenőleg néhány forintocskát. Addig Marika szívesen kölcsönöz a magyar államnak, mert tudja, hogy nem ő él egyedül ebben az országban, és nem kell telhetetlennek lennie, jusson másnak is a jóból. Csak az a rohadt infláció kicsit bezavart, mert az idén még nem evett sajtot, arra nem futotta a bukszájából. Mégis csak a kenyéré, a liszté, a krumplié meg a zsíré az elsőbbség. Nem baj, kivárja a novembert, aztán teletömi magát sajttal. Pukkadásig. Még az is lehet, hogy elkészül addigra a stadionjuk a kukoricás helyén, és akkor ott rágcsálja a Trapistát, irigyelje őt mind a tizenkettő drukker.
Bözsike néni boldog, otthon még megette a maradék kis sült karajt, és mert okos és kreatív nő, bírja a számítógépet is kezelni, böngészgetett a napi hírekben. A honatyáknak és honanyáknak bérét a nemzetgazdasági havi átlagos bruttó bér háromszorosában határozták meg. Törvényileg. Nyista inflációkövetés meg forintnak a romlása. Ha így döntöttek, hát így.
cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_690,h_347/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2020/03/fizet%C3%A9s1%C3%BAj.jpg
Jól van ez így, dörmögött Bözsike, be kell tartani a törvényeket mindenkinek, ha már Áder úr mindig aláírja azokat Áder úr biztosan tudja, mit csinál, ő őrködik a mi nemzetünk egységén. Marika, azért gyakran nem érti, hogy miért szív, mint a torkos borz, és jobb lett volna politikai pályára adnia a fejét. Segíthetne a magyar embereken: ha keresztények, ha nem, ha szeretik a Sorost, ha nem. Maradt a tényeknél. Addig is, tillárom, haj, örvendezett Bözsike, nemsokára megkapja a soros nyugdíját. Mind a 135 ezer forintot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.