A meredeken dőlő fa a vasárnapi viharban dőlt ki, csak a szerencsén múlt, hogy nem emberre vagy autóra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Be kell perelni az önkormányzatot, annak is a főkertészét ill.aki ezért felel, fizessen!
Mindig pofáznak egy fa kivágásáért pedig van sok veszélyes fa amit igenis ki kell vágni!
Gyütt Mönt
@1magyar: igazán tudhatnád, hogy ez egy következmények nélküli ország.
RonaGyuri
Alkotmány utcai fa: politikai okok miatt nem lehetett kivágni

ettől még egy csöppet sem fogunk csodálkozni, ha „Kocsis Máté okleveles favizsgáló” megtalálja az illetékes bűnöst

Az az igazság, hogy csak elsőre tűnik furának, ha jól belegondolunk olyan mindennapos. Olyan jellemző a dolog minden egyes mozzanata. Kezdve attól, hogy fideszes polgi és önkormányzat, folytatva azzal, hogy akkor is a főpégira mutogatnak, egészen addig, hogy a Várhegyen Orbánnak kivágott fákért nem zokogott „Kocsis Máté okleveles favizsgáló” sem, sőt mint a Ligetben még anyázták, komcsizták, migráncs-simogatózták, sőt Soros bérencezték a fairtást ellenzőket!
Mint arról az index.hu beszámol Bardóczi Sándor, Budapest tájépítésze, "főkertésze" nyilvános Facebook-posztban volt kénytelen magyarázkodni, az alkalmatlan kamu-geri felelőtlensége miatt lázongó kormány-média híresztelései miatt, amit egy a „a vasárnapi viharban kidől egy egyébként is ferdén álló fa az Alkotmány utcában” okán szerveztek. A dolog szépséghibája, hogy „A KERÜLET NEM ADTA MEG A FAKIVÁGÁSI ENGEDÉLYT A FŐKERTNEK.”! Nos – bár ezt érdekes módon sem a főkertész, sem a portál nem említi – az Alkotmány utca a biza az V. kerület. Azaz fityesznyik polgo + 2/3-os fityesznyik testület!!! =))
1magyar
Addigg amíg nincsenek személyes felelősök megbüntetve addig mi fizetjük a szar önkormányzati dolgozóknak még a hibáit is nem csak a nem megérdemelt fizetésüket.
görbetükör
No, ezt nem hiszem. Politikai ok miatt bármikor bármennyi fát kivágnak.
Ezeket a fákat gondozni kellene főkertész úr!
Annó vajon útjavítás miatt mennyi gyökerét vágták el a fának? Mert videón bizony látszik, hogy a hatalmas fának alig volt egy méter átmérőjű gyökere. Persze, hogy nem tudott kapaszkodni.
Nincs itt természetvédelem, mert már nincs megfelelő szakember.
görbetükör
No, meg is találtam a cikket, kábellefektetések miatt vágták körbe a fa gyökerét, aztán csodálkoznak, hogy az első nagyobb vihar során kidől.
De arra jó, hogy eztán még bátrabban vágjanak ki fákat, mert védeni, gondozni, gyökerét óvni-- az nem hungarikum!
Igaz, főkertész úr???
www.szeretlekmagyarorszag.hu/videon-ahogy-kidol-egy-fa-az-alkotmany-utcaban/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.