A miniszterelnök is megemlékezett a csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tiborról.

Orbán Viktor gyászol: "Fekete a víz a medencében"
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó emlékére a Nemzeti Sport cikkét osztotta meg ezzel a kommentárral:

Lesz-e még? Nem lesz. Fekete a víz a medencében. Meghalt Benedek Tibor. Nyugodjon békében!

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: Kussolhatnál román retek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Benedek Tibor sportolói, emberi nagyságát őszinte szavakkal méltató ez cikk, melyet Orbán Viktor megosztott. Tiszteletteljes, méltó megemlékezésnek érzem a miniszterelnök reakcióját.
Cicamama55
@Eladott Ország: Nemcsak kiragadni kell részletet a mondatból..."Benedek Tibor sportolói, emberi nagyságát őszinte szavakkal méltató ez cikk, melyet Orbán Viktor megosztott A cikk nem őszinte, vagy mi a gond? Hiányzik egy "a", "ez a cikk" helyesen. ...Én is sokszor fejezem ki nem tetszésemet O V ténykedésével kapcsolatban, de ha-az én véleményem szerint- valamit helyesen tesz, azt is véleményezem.
Eladott Ország
@Cicamama55: tegnap, 14:23 ♦ Orbán sose volt őszinte! "Zörög, mint a mákgubó. Senki sem lépheti át a saját árnyékát. Ha egy politikus nem tartja magát korábban kimondott gondolataihoz, s mindig csak a pillanatnyi népszerűségre gondol, eltávolodik egykori önmagától, akkor előbb-utóbb erkölcsileg megsemmisül, kiürül, és zörögni kezd, mint a mákgubó ősszel, ha fújja a szél. " Orbán (1993) Orbán 1992-ig liberális elveket vallott, a Liberális Internacionálé alelnöke volt. Akkortól megfordult a szele: a konzervatizmus felé fordult, ott volt hely hatalmi törekvései számára. Pártja strukturális átalakítását, centralizálását szorgalmazta. Mára Európában a „sötét erők” európai vezénylő tábornokának nevezi Macron francia elnök, aki kijelentette: „Nem fogok engedni a nacionalistáknak és a gyűlöletbeszéddel politizálóknak.”
Az ilyen embernek nincs helye a közéletben, és a megfelelő helyre kell tenni!
Cicamama55
@Eladott Ország: Értettem eddig is amit írtál. A cikket ami a Nemzeti Sportban megjelent nem ő írta, csak osztotta. Én arra alkalmaztam az őszinte jelzőt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.