Vádemelést javasolnak a 41 éves mélykúti férfival szemben, aki a történtekről készült videót még egy közösségi oldalon is közzétette.

Egy mélykúti nő feljelentést tett a rendőrségen, miszerint egy közösségi oldalon látott videót arról, hogy egy ismerőse hagyta vezetni kislányát. A beszerzett információk alapján

a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el járművezetés tiltott átengedésének gyanúja miatt.

Vádemelést javasoltak annak az apának az ügyében, aki a Facebookon közvetítette, hogy a kislánya vezeti az autót

A rendelkezésre álló adatok szerint a 41 éves férfi 2020. február 23-án 15 óra és 16 óra között Mélykút belterületén, a Madách Imre utcában

átengedte a használatában lévő személyautó vezetését a mellette ülő 10 éves lányának, aki koránál fogva vezetői engedéllyel nem rendelkezett, illetve a biztonságos vezetésre alkalmatlan volt, olvasható a rendőrség honlapján.

Kihallgatása során a mélykúti férfi beismerő vallomást tett. A szabadlábon védekező gyanúsított ügyében a közlekedésrendészeti osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat – vádemelési javaslattal – átadták az ügyészségnek.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(police.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Eszem megáll...amikor még nem ez a disznó világ volt,szerintem sokunk így ismerkedett a vezetéssel!!! a zsernyákoknak nincs jobb dolguk??? szerintem lenne bőven más,hasznosabb elfoglaltságuk,mint cseszegetni a lakósságot!!!
Gyütt Mönt
Hát ha valaki ilyen hülye, hogy közzé teszi...
Kapanyél
Mélykút nem égy nagy falu! Gondolom mögköszöni a picsának a följelentést! Mongyuk tényleg idióta vót, hogy közzé tötte!
Eladott Ország
@SusanNA90: Javaslom szexpartnernek, a heteroszexuális, az üldözött keresztényeket védő, mélykeresztény, nemzeti konzervatív ( ex. KISZ titkár, hazai és orosz KGB ügynök) réti négert, a Budai Várba becuccolt Várkapitányt.
uploads.disquscdn.com/images/5210ea77bae10531ccdd7f897153b9b11ef24c0b6c8c6fe662c7c53652f1a542.jpg?w=600&h=403

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.