A térről a Városmajor felé lehet vezet majd.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mesélje maga is

Dávidka ha újabb bőrt nem is, de újabb „tisztelet-díjakat” akar és fog – lenyúlni a Moszkva-mackóról

Mottó:
Miközben a Lánchídnak – egyedül a hazai történelemben –
az eredetinél kevesebből kellene megújulnia,
a Széll Kálmán térre újabb milliárdokat akarnak költeni

„Újabb átjáró lesz a Széll Kálmán téren” címmel – most már, mert eredetileg mozgólépcsőről szólt a fáma – rittyentett cikket a derék –a nem-rokon rokonnyal mindig is jó barátságot ápoló – index.hu.
Vitézy Dávid a Budapesti Fejlesztési Központ (BKF) vezérigazgatója FB bejegyzése alapján – van valami sors-szerű abban, hogy a Pósa palota felújításra hivatkozva =)) – számolnak be róla,.
Arról, hogy a tér felújítása során – mivel már annyival drágult, hogy a felesleges csingilingit el kellett hagyni – feleslegesnek minősített „A Széll Kálmán tér közepéről a Városmajor felé egy szintváltás nélküli áttörés a Várfok utca alatt a gyalogosok és kerékpárosok számára” beruházás (pontosabban pénzpocsékolás) kerül megvalósításra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.