A politikus hangsúlyozta: a koronavírus-járvány megmutatta, hogy a magyarok képesek az összefogásra, a közös védekezésre és azt is, hogy az országnak remek orvosai, ápolói, kutatói, rendőrei, katonái és mentősei vannak. Ugyanakkor a járvány megmutatta azt is, hogy a baloldal és a Soros-hálózat hogyan működteti gátlástalan hazugság hadjáratát, feltárultak azok a módszerek és az a hálózat, amellyel a Magyarország elleni támadásokat végrehajtják - tette hozzá. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az okok nyilvánvalóak:azért támadják Magyarországot, mert nemzeti elkötelezettségű kormánya van, ami zavarja "a haladó liberálisok és a baloldal" érdekeit. Hollik István arra figyelmeztetett:"ne legyenek kétségeink, ők a hatalmat akarják, át akarják venni az irányítást Magyarország felett, ezért újabbnál újabb álhírekkel próbálják majd lejáratni a Fidesz-KDNP kormányt". Hozzátette: ezért résen kell lenni, át kell látni az egész hálózat működését, hogy "ne dőljünk be" a baloldal és a...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Légy résen! Ez már régi felhívás drága Hollik szócséplő NERtárs! Akkoriban az imperialisták, most Soros a veszély! A gaz nyugat maradt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.