Újra összegyűlhetnek a hun és türk tudatú nemzetek képviselői. A keddi Magyar Közlönyben jelent meg az a kormányhatározat, amivel Orbán Viktor elrendelte, hogy a központi költségvetés jövőre 200 millió, 2022-ben pedig már 350 millió forinttal támogassa „a Magyar–Turán Közhasznú Alapítványnak a nemzeti identitás megőrzése érdekében végzett munkáját”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
orbánnál senki sem bánik óvatosabban ,meggondoltabban és szerényebben a magyarok pénzével! :) nem költ fölösleges baromságokra ,szerintem neki már az oviban a szerénység lehetett a jele..
Sámannus
A maffia kizárólag könnyen ellopható értelmetlen költségekre szóratja szét a jövedelmünket. A pohos igen rákúrt, amikor egy sötét alvilággal szövetkezett az országmegszerzéséért. Az irányítás visszaszerzése teljesen lehetetlen. Olyan belháború lehet, belőle mint a délszláv korábban. A maffia sem pénzt sem hatalmat nem fog visszaadni. A pohos csak egy paprikajancsi, amit pórázon rángatnak.
Nyírfa
@csak úgy...: Mondanám, hogy legyen áldott ezért a neve, de akkor hazudnék, az pedig nem szép dolog.
Egyelőre inkább csak megvakartam a tenyerem: annyira viszketett!
Nyírfa
@Sámannus: Ezen gondolkodom már jó ideje: hogy lehet vér nélkül elküldeni őket a francba.
csak úgy....
@Nyírfa: manapság, hazugság nélkül csak éldegélni lehet,talán még azt sem..
na nem akarlak bujtogatni tovább! oszt mellik tenyered viszket? a bal pénzt a jobb ko-t jelent!
Nyírfa
@csak úgy...: Csak simán a vezírtül is lehet, nem? :))
csak úgy....
@Nyírfa: vér nélkül? hmm.- meg köll keresni az híres boncmestert az biztosan járatos a dologban,persze elötte a hangos höss pics- el próbálkoznák!
Giovanni Alba
Kurultáj? Hun és türk tudatú nemzetek? Mit szólna ehhez I. avagy államalapító Szent István? És tessen mondani, ez itten még Mária országa? Annyira izgulok, mit fog nyilatkozni tömjén zsóti fővadász főkeresztény!
csak úgy....
@Giovanni Alba: akik szólni mernek,legyen az mária vagy istván,az szent ,hogy még közmunkát sem kapnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.