A férfi tudta, hogy mikor utazik el a család, ekkor ment be a csepeli házba, és lopta el többek között a tulajdonos pincébe rejtett pénzét, majd vad költekezésbe kezdett.

Betört a házába, és meglopta a saját nevelő apját – videón az elfogás és a helyszínelés fejleményei

Egy csepeli férfi 2019. július 24. és 2019. szeptember 12. között külföldre utazott a családjával, amiről a nevelt fia, G. Viktor is tudott – írja a police.hu.

A férfi azt is tudta, hogy a tulajdonos a megtakarított pénzét a pincében, a lépcső alatti rejtekhelyen tartja, ezért kihasználta nevelőapja távollétét, és álkulccsal bement a házba. A férfi a pincéből ellopott 10 millió forintot, ékszereket, órát, pénztárcát a benne lévő személyes iratokkal, majd a hálószobából elvitte a ház kamerafelvevő egységét.

A tulajdonos 2019. szeptember 12-én érkezett haza, ekkor szembesült a betöréssel, amiről a rendőrséget is értesítette. A csepeli rendőrök a bevezetett nyomozási cselekmények, szakértői vizsgálatok alapján azonosították az elkövetőt, a 28 éves budapesti G. Viktort, aki a sértett nevelt fia.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit 2020. június 25-én a XVII. kerületi lakásán elfogták. A rendőrök a lopott pénzből vásárolt motort, motorosruhát, felszerelést, valamint az elektronikai eszközöket lefoglalták.

A csepeli nyomozók G. Viktort lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.