Budapest főpolgármestere is vendége volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának.

Karácsony Gergely tisztázta, hogy lesz-e belőle miniszterelnök-jelölt

A főpolgármester az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt mondta: megtiszteltetésnek érzi, hogy Budapest főpolgármestere lehet,

nem készül arra, hogy a következő választásokon miniszterelnök-jelöltként indul.

A Lánchíd felújításáról azt mondta: a jelenlegi politikai vihar el fog ülni, a híd pedig fel lesz újítva. Arra, hogy Hollik István bejelentette, hogy a kormány átveszi a Lánchíd felújítását, ha a főváros vezetése sokáig „szerencsétlenkedik”, a főpolgármester azt mondta: ez „vaskos önleleplezés”, ugyanis ebből a kormányzati szándékból két dolog is kiderül. Az egyik, hogy tulajdonképpen nem is sürgős a kormányzatnak a felújítás, hiszen ha átvennék a hidat, akkor a közbeszerzést leghamarabb fél év múlva tudnák kiírni. A másik, hogy ezek szerint pénz is van a munkálatokra, nem csak az a 6 milliárd, amit a kormányzat a fővárosnak ígért.

A főpolgármester szerint a felújítás már régóta időszerű, és

„nem akar hátrafelé mutogatni”, de Tarlós Istvánnak 9 éve lett volna rá.

Az elfogadott 2021-es költségvetésről a főpolgármester azt mondta: nem csak az ellenzéki, de a fideszes önkormányzatok is rosszul járnak, hiszen tőlük is forrásokat vonnak el – a különbség csak annyi, hogy ők talán több támogatást kapnak később, mint az ellenzéki települések.

Karácsony hangsúlyozta: kereste a közös hangot a kormánnyal, egy időben – amikor megegyezés született az atlétikai vb-vel kapcsolatban – azt érezte, ez meg is tud valósulni, de szerinte a járványhelyzet fordulatot hozott: a kormányzat ugyanis úgy érezhette, erre hivatkozva sok mindent megtehet.

(ATV)

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Pegero: 00:35
Karácsony Gergely tavaly október óta (8 hónapja) főpolgármester. A Lánchíd, kritikusan leromlott állapota miatt, már évek óta felújításra szorulna. Már réges-régen ki kellett volna írni a közbeszerzést és elkezdeni a felújítást. Nem történt meg és ez nem Karácsony Gergely, és nem Tarlós István hibája . A kormány számára nem volt fontos a felújítás. Állítólag másra kellett a pénz, te is tudod, hogy inkább milyen "fontos" dolgokra költöttek és költenek most is. A legutóbbi terv, a vírusválság közepén, a MotoGP pálya építése 65 milliárdért. Ennek az árából háromszor fel lehetne újítani a lánchidat.
Ez a lánchíd cirkusz IS nem másról szól, mint Orbán Viktor aljaskodásáról, politikai ellenfelének ellehetetlenítési kísérletéről. Mert mi más oka lehet ennek a politikai dagonyázásnak. A kormány a felújítás költségeit, úgymond, a mellényzsebből kifizethetné.
Egy szó mint száz, Orbán nagyon is rászolgált a Simicska Lajos által rá mondott G-betűvel kezdődő jelzőre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Gyütt Mönt: Nem tudom mennyire törvényes ezeknek a kurváknak a hirdetései.
A Propi lehet ráfázna.
Gyütt Mönt
@durbincs: koma, kihúztad a gyufát. Eddig csak te támadtál, de fordult a kocka. Azt olvastam, hogy bedegeci vagy, később meg hogy nem a bede. Akkor csak a geci?
Nyírfa
@Horizont: Számomra éppen az mutatja Márki-Zay Péter erejét, és, persze, a hódmezővásárhelyiekét is, hogy hiába küldte Orbán Lázárt a város ellen, hoppon maradt, akármilyen ígértekkel és aljasságokkal állt elő.
Lázár egyébként 19 ott, ahol Orbán egy híján húsz, kettejük között annyi a különbség, hogy Lázár simán csak hitvány, míg Orbán ráadásként beteg is.
Pegero
@Sziszifusz: ..."sokan vannak olyanok akiknek még a sz...r is ízlik, ha azt Orbán Viktor produkálta. Ennek ok az anyagi érdekeltség, vagy pedig az emberi primitívség lehet."
Ízlés kérdése, hogy kinek milyen "szarra" van szüksége! Szerencsére nagyon sokan vagyun, akiknek az Orbán Viktor produkálta "szar" nagyon is megfelel és szó sincs primitívségről Ami pedeig az anyagi érdekeltséget illeti, még ilyen vírusos "szar" körülmények között is működik az ország!
Egyébként az a betegség, amiben te szenvedsz, úgy hívják "Orbán-fóbia"!
Az Orbán-fóbia (teljes nevén az Orbán-Viktor-tehet-mindenről szindróma, orvosi rövidítésben Orfó vagy OrViTeMiSZ, némely szerzőnél orbanofobia) egy tipikus magyar népbetegség, mely elsősorban a baloldali szavazók között terjed, fő vírushordozója a (már nem magyar) ATV, a MaSZoP és a ballib média úgy általában. A lakosság számára rendezett böszme-tréningek (majális, liberális ház, stb.) is komoly fertőzésforrások.
KariGerire visszatérve, Mekk Elekre a tyúkólamat sem bíznám, nemhogy szép fővárosunk irányítását!
https://www.gyaloglo.hu/users/08/11/24/784115...
durbincs
@Aki Én: ne sértődjön maga !olyan mint Gyuribá szárnyas-betétje ! szárnya ugyan van,de repülni sose tudott ?
@Aki Én: a maga eszivel a bányába - már csótány rangig vitte ? pedig agyába a diletácios hézag meg csak-- KONG ?
@Aki Én: virítson már ? még ha nehéz is a repedt agyával ?Azt még jó hogy udvari-budin született,de+oxigényhiányosan ?
@SystemError: maga Ballonkabátos Pedofil ? kigyúrt kopaszok szoptatója ? szülei szomorítója ? gyermekek megrontoja ?
@SystemError: ezekkel a tagokkal szívatták a sitten ?@csak húgyós...: @Nessy: @Pálinkás Pál: @human: ,?
@Eladott Ország: na befutott az Echo-Tv- s is, ki csak hajnalig nézi ? azt most reggel + dől belőle az 50 IQ-s hülyeség ?
persze 1 bánya I-P-rül - az előző fent nevezett 50IQ-s hulladékokkal ? @simmering73: @Mirabilis: a 2in klónók ?
mint @Aki Én: maga ma, rettenet cudarul buta ? na meg a társai Klónbányáról ?...
@solidedge: amaga szerencséje meg ? az igen repedt agya ? látványosan ? mint csak a lent soroltak ?
@Eladott Ország: na befutott az Echo-Tv- s is, ki csak hajnalig nézi ? azt most reggel + dől belőle az 50 IQ-s hülyeség ?
persze 1 bánya I-P-rül az előző fent nevezett 50IQ-s hulladékokkal ? @simmering73: @Mirabilis: @nezelodo: 3in klónók ?
@nezelodo: ha maga a bányába A "Sarki - Fény" ? akkor milyenek lehetnek a többiek ? +@luiz: @Clavigo: @ila51: @Eladott Ország: @nusika: @Szeparepa2: @simmering73: @Peller Anikó: @Sámannus: ?@kishonda: @cikicakk55: @Borsodi: @Eladott Ország: @I Duddits.: @papa.49: ?@Józsipapa.: @Jozefina: ?@kula: ? ++ ez @Pági: nevű selejt ?
@silber13: @karma1: @volvós: @maci0427: @szép új világ: @laja70: @Cicamama55: @bencemacska: @Jozefina: ? @SystemError: @kokopelli: @colibri: @jesz: @dissamy.: @namihami: @tulpan.: @teuton: @nemkati: @Nessy.: ? +
durbincs
Szeparepa2: Julius 1-től Mozikban :A Piko-Vasut-Film bemutatja : A Varangyivadék 2 avagy a Kopasz Varangy bukása ? a föszerepben @Szeparepa2: mint elmerottyant : Kopasz Varangy ? narrátor a balkézről tesó Varangy-Alsoka, @Gyütt Mönt: ?
ripacse-müvész úr = Ballonkabátos Pedofiló de suttyo @SystemError: Sittes nevén csak Csudafurulya =@bakcsubakka: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.