Aggasztó hírekről számolt be Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora – tudatta az  RTL Híradó.

Merkely: Ha nem muszáj, ne utazzunk külföldre

A professzor a szomszédos országok adatait ismertette: Szerbiában az egymillió lakosra vetített napi új esetszám 44, Ukrajnában 40, a relatíve biztonságosnak hitt Horvátországban 24. A magyarországi csúcsadat 17 volt.

Merkely szerint ha a magyarok nagy számban utaznak külföldre, megvan arra az esély, hogy Magyarországon is megugrik az esetszám. Ha ez második hullámot nem is indít el, kisebb gócok kialakulhatnak.

Azt javasolja, akinek nem muszáj, ne utazzon külföldre. Aki pedig megy, lehetőleg teszteltesse magát, miután hazaért.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Mi lenne, ha felelős "döntést" hoznának... Jön a második hullám, a meleg nem hatotta meg a vírust. Tessék lezárni a határokat és úgy talán a belső gazdaság védhető valameddig a nyáron. Ha már bejött, akkor itthon is csak a lakásba lehet ülni megint.. Viszont a külföldön elköltött pénzek nem segítik a gazdaságot, sőt ezért a turisztikai bevételért minden ország elnézőbb lesz, hogy mikor hozzák meg a döntést, amit meg kell. Ez az egyik legnagyobb veszély szerintem, hogy mindenki ki akarja hozni a nyárból a maximumot gazdaságilag...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Viktor'bá a csatában aszonta
.
www.portfolio.hu/gazdasag/20200703/orban-viktor-eros-figyelmeztetest-kuldott-a-nyaralasra-keszulo-magyaroknak-439824
.
"""Nem a háborút nyertük meg, hanem csak egy csatát”, ez szakaszgyőzelemnek számít, hiszen nincs vakcina, nem tudjuk beoltatni magunkat – hangsúlyozta a Kossuth Rádióban ma reggel mondott interjújában Orbán Viktor a koronavírus-járvány kapcsán. A kormányfő erős figyelmeztetést küldött a nyaralásra készülő magyaroknak, mert úgy fogalmazott: „jól gondolja meg mindenki, hogy hova megy külföldre nyaralni” és gyakorlatilag inkább az itthoni, például balatoni nyaralást ajánlotta.""
-----------------------------------
.
Azok akik átélték a II. világháború borzalmait, néznek ki a fejükből, hogy ez az embernek látszó tárgy egyáltalán tudatában van annak, hogy miről ketyeg, azzal együtt, hogy az un. operatív izében is őfényességének akarata érvényesül, aki mint a nap mindennap valahonnan előgyűn a csatájáBÚ!!!
namihami
A nyaralni vágyó nép most gyorsan elb@ssza azt a kis megtakarított pénzét és ha ismét beüt a balhé (és a munkanélküliség), akkor ott fog zokogni és rágni a küszöböt. Ennek a népnek egy hányada agyilag arra is képtelen, hogy felmérje a holnapját. Ez most tavasszal már igazolódott. Ahogy kinyitotta a Vezére a kaput, máris tódul rajta, kifelé is és a pirosvonalon belül is.
Meggyőződésem, hogy ez a nagy nyitás pusztán azért kell, hogy a rengeteg, Szijjártó által elb@szott pénz valahogy igazolhatóvá váljon.
""Na ugye, milyen előrelátók voltunk!""
Hogy egy normális hozzáállással radikálisan kisebb lehetne? Hát az ilyesmi nem orbáni jellemző...
Rockxy
ezek nem haggyák abba a hülyeségöket
Cicamama55
Határozottan, kötelező karantént kellett volna a határokat átlépőknek elrendelni, minden országban! Hónapokig se ki, se be, most meg?! Hiába csökkent a fertőzések száma, zha az utazgatók újra fertőznek...
LauraEM99
Szеxet кeгeseк, de аkarоd? Gyеre bе idе -> www.lovexx.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.