Az iskolai erőszak terén az ország északkeleti régiója magasabban reprezentált, mint a többi – mondta az oktatási államtitkár hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Maruzsa Zoltán hozzátette: ugyanakkor az ország minden részében vannak olyan oktatási intézmények, ahol megalapozott az iskolaőrség bevezetése.

Maruzsa: északkeleten gyakoribb az iskolai erőszak

Fotó: kormany.hu videórészlet

Közölte azt is, hogy az iskolaőröket a rendőrség toborozza majd, de ez még nem kezdődött el, hiszen az erről szóló törvényt pénteken szavazta meg az Országgyűlés. Amint hatályba lép a jogszabály, kezdődhet a toborzás is, hogy augusztusban elindulhasson az iskolaőrök képzése is – fűzte hozzá az államtitkár.

Az iskolaőrök nem az intézmények alkalmazásában állnak majd, hanem a rendőrséghez tartoznak, és minden esetben együttműködési megállapodáshoz kötött a munkájuk – jelezte.

Maruzsa Zoltán kiemelte, hogy egyházi és magániskolákban egyelőre nem lesznek iskolaőrök, de ha később esetleg ezt kérik, akkor ott is lesz mód erre.

(MTI)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hahaha, 2002-ben április végéig hordták a prágai szobormászók a kokárdát mégis akkorát buktak, mint ide Lacháza. Az adófizetők meg tíz milliárdot a Tompika beléptetőkapuin. Most meg ki tudja mennyit a szuszogógépeken, mert lélegeztetésre alkalmatlanok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyütt Mönt
@durbincs: olvastam, hogy te vagy a bedebeci, később meg mondták, hogy nem a bede. Akkor marad a geci?
csak úgy....
@Shikari: tibim! te mitöl vagy megrögzött munkakerülö? félsz,hogy eltévedsz munkába menet-vagy gyüvet? nem mükszik a gpeszed?
csak úgy....
@Shikari: @durbincs: a két hüle kézenfogva ! :)
Qqberci
Ja, bocsánat, fordítva van a térkép... Akkor délnyugaton!...
csak úgy....
@Shikari: ha nem lennél gyogyós,akkor a pedofilozásért most mérges lennék de ismerve az elmeállapotod... :)
human
Akkor oda már hadsereg kell! Eddig tart az agytekervényetek, ti erőfetisiszta bunkók!
Clavigo
Márc .15- e van ?? Vagy miért hord kokárdát ez a gyökér ??
Málna
@Clavigo: Mert március 15.-e körül készült ez a kép. Azért.
csak úgy....
@Málna: vagy,- mert kitenni még tudta csak már leszerelni nem..
Málna
@csak úgy...: Igen, igazad lehet, biztos most is rajta van.
nezelodo
Hahaha, 2002-ben április végéig hordták a prágai szobormászók a kokárdát mégis akkorát buktak, mint ide Lacháza. Az adófizetők meg tíz milliárdot a Tompika beléptetőkapuin. Most meg ki tudja mennyit a szuszogógépeken, mert lélegeztetésre alkalmatlanok.
nezelodo
Ja és Maruzsa úr, a magán tanulócsoportok biztosan nem tartanak igényt az iskola-tekre, mégis kiirtották ezeket a kiváló eredményt hozó oktatási formákat, pedig ez volt az egyetlen, amely a járvány kezdetétől folyamatosan, zökkenőmentesen működött.
tudode
Nem tudni Maruzsa államtitkár merre járt 2012-ben, de őfélesége gyermekkori álma valósul meg azzal, hogy már 2012-ben teszteltette a társadalmat, de jött gyűtt a veszélyhelyzet azzal együtt, ha a szülő bántalmazza csupasz tapogatójával a gyermekét, BÜNTETHETŐ!
.
Emlékezzünk:
.
----- A törvényeket megszegve fenyíthetnék a gyerekeket az iskolákban
.
hvg.hu/itthon/20120419_iskolakerules_ellen_iskolaorok
.
Tehát vannak a jogÁSZOK, és a normális emberek, akik még emlékeznek őfélesége erőlködésére.
.
MINDENHOVA zsernyákot, addig sem érnek rá a cápák TEkergetésére!
csak úgy....
a sok hülye,akik a téeszcsébe léptek be mert nem tudták a fideszt kivárni...
nezelodo
@csak úgy...Ma 19:11. Na azért akkor sem önként léptek be a tszcs-be, nálunk az uzsai munkásőrszázad derék legényei biztatták apámat is a belépésre davaj-gitárral. Kilencéves gyerekként álltam az ajtó mögött amikor a bátyám a bányászfejszéjével a kezében "ajánlotta" az agitátor derék T. Lajosnak, hogy ne próbáljon belépni a házba, mert kettéhasítja. Nekik lett később a parancsnoka Id. Orbán Győző. Innen szép ám buzgó kereszténnyé válni!
csak úgy....
@nezelodo: csak szemléltetésnek használtam a t.sz.cs. -t! akkoriban nem szabadott gondolkodni,ki gondolta volna,hogy ez így is marad!
csak úgy....
picike kell kikapcsolozni és nem mindig orbanra gondolni ,mert csodalkozol ha buta leszel ha mindíg rejára jár a buksi..
csak úgy....
@BettyMI79: utca, ház szám? a durbincsot vihetem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.