A miniszterelnök veje interjúban bizonygatja, hogy mindenképp piaci szereplőként szeretné értelmezni magát és a cégét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Málna: Na igen. Miután közpénzből összeszedett 35 milliárdot, mostmár van miből beruháznia és a saját lábán állnia. Innentől becsületes lesz, azt mondja. Én meg azt mondom, hogy hát így könnyű! Amíg nem kérdezik meg, hogy az első 35 millárdját honnan szerezte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
jó vastag a szőrzet ezen a politikai hernyón...
Málna
@csak úgy...: Hát akkor rángasd...
Aki Én
@nemkati: nem elég, hogy ez a buta @Málna: mond egy egetrengető idiótaságot, de még meg is magyarázza. Tele ellentmondással, majd kiderül, hogy halvány lila fingja sincs, hogy kik ezek és mit tesznek évek óta. De védi, mert ostoba. Na, ilyen a tipikus fideszes. Tájékozatlan, de arrogáns.
nemkati
@Aki Én: Az ellentmondásokkal nem igazán törődik. :)
Aki a gátlástlan tolvajokkal egyetért, az maga is az. Mint az itt lelkesen hurrázók mind, akik a kormány aljasságait boldogan tapsolják. Mindegy, milyen gazemberséget követ el kormány, csak nehogy az ellenzékiek kerüljenek valamikor hatalomra. Sikeres volt 0rbán agymosása, leegyszerűsítette az ellenzéket arra, hogy kommunisták (pedig ha valaki az, akkor 0rbánék aztán abszolút úgy tesznek), és így lehet őket gyűlölni, addig meg nyugodtan lophatnak, rabolhatnak.
nemkati
@Málna: "Attól még lehet valaki becsületes, hogy kihasználja az adódó lehetőségeket." Lehetne. Tiborcz visszont nem az. A nemvilágító lámpáival, a falopásával, a kastélyaira kapott számolatlan milliárdok szembrebbenés nélküli zsebretevésével nem tartozik a becsületes emberek közé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.