A miniszterelnök veje interjúban bizonygatja, hogy mindenképp piaci szereplőként szeretné értelmezni magát és a cégét.

(Forrás: Index)

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Málna: Na igen. Miután közpénzből összeszedett 35 milliárdot, mostmár van miből beruháznia és a saját lábán állnia. Innentől becsületes lesz, azt mondja. Én meg azt mondom, hogy hát így könnyű! Amíg nem kérdezik meg, hogy az első 35 millárdját honnan szerezte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@csak úgy...: Hát akkor rángasd...
Horizont
Ha nemzetiapós nélkül tisztán a piacon kellett volna megélnie sehol nem lenne ez az aranyifjú.
Már az első hónapban elvérzett volna. Így könnyű a segge alá toltak mindent, hogy apósnak benyaljanak vele. Ez a kis pöcs meg tobzódik. De a büntetése már meg van... ha esetleg válni szeretne egyszer, nem teheti meg, mert halott ember lesz abban a pillanatban. Nem szeretnék a helyében lenni . Nem minden a pénz. Addig meg csak harácsoljon és csókolgassa a nemzeti após szalonnás kezét. . hahahahaha
Aki Én
@nemkati: nem elég, hogy ez a buta @Málna: mond egy egetrengető idiótaságot, de még meg is magyarázza. Tele ellentmondással, majd kiderül, hogy halvány lila fingja sincs, hogy kik ezek és mit tesznek évek óta. De védi, mert ostoba. Na, ilyen a tipikus fideszes. Tájékozatlan, de arrogáns.
nemkati
@Aki Én: Az ellentmondásokkal nem igazán törődik. :)
Aki a gátlástlan tolvajokkal egyetért, az maga is az. Mint az itt lelkesen hurrázók mind, akik a kormány aljasságait boldogan tapsolják. Mindegy, milyen gazemberséget követ el kormány, csak nehogy az ellenzékiek kerüljenek valamikor hatalomra. Sikeres volt 0rbán agymosása, leegyszerűsítette az ellenzéket arra, hogy kommunisták (pedig ha valaki az, akkor 0rbánék aztán abszolút úgy tesznek), és így lehet őket gyűlölni, addig meg nyugodtan lophatnak, rabolhatnak.
nemkati
@Málna: "Attól még lehet valaki becsületes, hogy kihasználja az adódó lehetőségeket." Lehetne. Tiborcz visszont nem az. A nemvilágító lámpáival, a falopásával, a kastélyaira kapott számolatlan milliárdok szembrebbenés nélküli zsebretevésével nem tartozik a becsületes emberek közé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok