A miniszterelnök veje interjúban bizonygatja, hogy mindenképp piaci szereplőként szeretné értelmezni magát és a cégét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Málna: Na igen. Miután közpénzből összeszedett 35 milliárdot, mostmár van miből beruháznia és a saját lábán állnia. Innentől becsületes lesz, azt mondja. Én meg azt mondom, hogy hát így könnyű! Amíg nem kérdezik meg, hogy az első 35 millárdját honnan szerezte.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Már ez is hülyének néz mindenkit? Van pofája, a pofáján vastag bőr ilyet mondani?
Nyírfa
Figyeljétek meg, nemsokára vendég lesz az Egyenes beszédben! Elvégre, aki ilyen hót becsületes! :DDD
namihami
Helyes. Csak így tovább, hiszen eddig is a piaci versenyben, tiszta körülmények és korrupció nélkül versenyzett a hazai és nemzetközi üzleti életben. Azt se tudja, hogy egyáltalán mi lehet az, amivel vádolják.
sokanvagyunk
Ha csak így nem... - Amikor megjelenik a számlámon a közpénz (pl. nyugdíj), máris elveszti közpénz-jellegét.
Málna
Ostobaság. Helyzetben van, ki kell használni. Mindenki más ezt tenné. Nem kell itt álszenteskedni.
csipetke
Hát ja.Miután többszörös milliárdos lett a nemzeti töklámpás vejkó (közpénzből),mostmár bátran tesz ilyen kijelentéseket,miután sajátlábú récsöllel együtt hozzásegítettük őket (közpénzből) a sajátlábhoz.Sőt,récsöl Svájci tanulmányait is megtámogattuk,előlről-hátúlról szintén közpénzből,mert mint tudjuk a kedves papa vagyonnyilatkozatából,erre nem telt volna.
csipetke
@simmering73: 13:34 Fene a gusztusod...:)
Aki Én
@Málna: Na, pont így beszél egy agyalágyult, tolvajpárti, álkeresztény hazaáruló. Persze feltételezem, hogy ha ellenzéki pereputtya lopna százmilliárdokat, akkor érezne benne valami erkölcstelent, valami bűncselekményt.
nemkati
@Málna: Na igen. Miután közpénzből összeszedett 35 milliárdot, mostmár van miből beruháznia és a saját lábán állnia. Innentől becsületes lesz, azt mondja. Én meg azt mondom, hogy hát így könnyű! Amíg nem kérdezik meg, hogy az első 35 millárdját honnan szerezte.
Málna
@nemkati: Én sem értek vele egyet. Ha már eddig elfogadta, tiszta hülye, ha ezek után lemond róla. Az emberek véleménye úgysem változik vele kapcsolatban, akkor meg már tökmindegy, ha elfogad még pár milliárdot.:-)
nemkati
@Málna: Nekem az az ember sokkal szimpatikusabb, aki nem az emberek véleménye miatt becsületes, mint az, amelyik úgy becstelen, hogy magasról tesz arra, mi róla mások véleménye.
Clavigo
Ezen a görényen is pont úgy látszik a zsenialítás.,,,mint a Lölő nevű,felsőcsutkai gáz szerelőn...Ez a piroshajú norvég cserediák. ,majd Bill Gates- nél lesz okosabb,,, Vazzze,ilyen szardarabokat dob fel a NER- szennyvíz,,???
nemkati
@Málna: 14:03-kor még nem ez volt a véleményed. Akkor még elismerően beszéltél róla, amiért kihasználta a helyzetet. Az meg óriási tévedés hogy mindenki más ezt tenné. Szerencsére vannak sokan, akik a Tiborzc-féle gátlástalan ügyeskedéstől és az ilyenekkel egyetértőktől fényévekre vannak.
Gyütt Mönt
Olyan szépen nyilatkozott, hogy azonnal megkönnyeztem. Már csak az Elios projekt miatt is.
Málna
@nemkati: Ugyanez volt a véleményem. Attól még lehet valaki becsületes, hogy kihasználja az adódó lehetőségeket. És mindenki szeretné is kihasználni a lehetőségeit, csak nem mindenki képes rá.
csak úgy....
még válogat is a kis taknyos! azt az apósod mondja meg,hogy te mit és hogyan szeretnél!
Clavigo
@Málna: az " elios- projectről " hallottál már ??
Málna
@Clavigo: Valamit hallottam, de nem ismerem a részleteket.
csak úgy....
@Málna: csak sargentini lehet a genya,hogy merte említeni a korrupt vöt,apósostu mindenestü? a rohadék szocik is loptak 10 éve,miért nem azokkal foglalkozott ...
(jól mondom?)
Málna
@csak úgy...: Jól mondod, mint mindig...:-)
Nessy
Majd konzorciumban, vagy egyéb Mészáros cégeken keresztül kapja az apanázst a kis család!
csak úgy....
@Málna: te, egy gondolkodásra képtelen tündérke . :) egyszerüen imádlak!
kereső
Azt is mondta ez a NER családtag, hogy tiz-20 évre tervez. Én is- neki.Tiborcz I. nagykorú magyar állampolgár ( aki nem közszereplő), nyugtatásul közlöm, hogy én is ennyit tervezek Neked/nektek azért a 13 milliárdos Eu-s büntetésért, (meg a többiért), amit voltál szives ellopni Magyarországtól- leginkább a szegedi csillagszálló az, ahol el tudom képzelni azt a 10-20 évet Nektek.
"a piacról szeretnének megélni."- mondod. Nos hát ez az ÉV vicce, mert akkor mostantól nincs egy árva lukas két fillér sem a kastélyok felújitására, Balaton parti fejlesztésre, a felvett hitelek visszafizetése történjen az eddig ellopottakból, és ne az újabb pályázati pénzek elnyeréséből.Aki tényleg piaci alapú vállalkozásban gondolkodik, az nem veszi ki a közpénzből származó nyereség teljes egészét osztalékként, hanem visszaforgatja azt a fejlesztésekbe, vagy tartalékol.Erre mit is csináltok Ti??Eldobom az agyam. Szerencsétek, hogy a magyar lakosság zöme abszolút analfabéta a vállakozást és a pénzügyeket illetően
Málna
@csak úgy...: A te kis tündi-bündid vagyok.
csak úgy....
@Málna: le bírnám rángatni rólad a politikai leplet .
Pálinkafőző Rézüst
jó vastag a szőrzet ezen a politikai hernyón...
Málna
@csak úgy...: Hát akkor rángasd...
Aki Én
@nemkati: nem elég, hogy ez a buta @Málna: mond egy egetrengető idiótaságot, de még meg is magyarázza. Tele ellentmondással, majd kiderül, hogy halvány lila fingja sincs, hogy kik ezek és mit tesznek évek óta. De védi, mert ostoba. Na, ilyen a tipikus fideszes. Tájékozatlan, de arrogáns.
nemkati
@Aki Én: Az ellentmondásokkal nem igazán törődik. :)
Aki a gátlástlan tolvajokkal egyetért, az maga is az. Mint az itt lelkesen hurrázók mind, akik a kormány aljasságait boldogan tapsolják. Mindegy, milyen gazemberséget követ el kormány, csak nehogy az ellenzékiek kerüljenek valamikor hatalomra. Sikeres volt 0rbán agymosása, leegyszerűsítette az ellenzéket arra, hogy kommunisták (pedig ha valaki az, akkor 0rbánék aztán abszolút úgy tesznek), és így lehet őket gyűlölni, addig meg nyugodtan lophatnak, rabolhatnak.
nemkati
@Málna: "Attól még lehet valaki becsületes, hogy kihasználja az adódó lehetőségeket." Lehetne. Tiborcz visszont nem az. A nemvilágító lámpáival, a falopásával, a kastélyaira kapott számolatlan milliárdok szembrebbenés nélküli zsebretevésével nem tartozik a becsületes emberek közé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.