Szobákat bérelt és élettársának közvetített szexpartnereket egy sarkadi férfi, akinek a gyanú szerint édesanyja is segített a prostitúciós tevékenység megszervezésében. A rendőrök mindkettőjüket elfogták.

Prosti élettársának hajtott fel kuncsaftokat a sarkadi férfi, az anyja is besegített – videó

Élettársával tartatta ki magát a gyanú szerint egy sarkadi férfi, akit 2020. július 8-án fogtak el a Gyulai Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei Sarkadon.

A 20 éves fiatalember a 22 éves nőnek a nyomozás eddigi adatai szerint interneten feladott hirdetések segítségével szerzett szexpartnereket.

A hívásokat a nő fogadta, de az üzenetet küldőknek a férfi válaszolt és a nő nevében leegyeztette a találkozók időpontját, helyszíneit.

Gyulán, apartmanházakban bérelt szobákat, majd miután az élettársa pénzért szexuális szolgáltatást nyújtott a hozzá érkezőknek, magához vette a bevételt.

A fiatalember a gyanú szerint édesanyja segítségével szervezte a prostitúciós tevékenységet.

A 22 éves férfinek nincs jövedelme, élettársával tartatta ki magát. A Gyulai Rendőrkapitányság őt kerítés, valamint kitartottság bűntettének, édesanyját bűnsegédként elkövetett kerítés bűntettének elkövetésével gyanúsítja és mindkettőjüket őrizetbe vette.

A nyomozók telefonokat, pénzt, arany ékszereket és egy személygépkocsit foglaltak le tőlük. A rendőrök vizsgálják az apartmanházak üzemeltetőjének büntetőjogi felelősségét is, az egyik szállásadót prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Szerencsétlenek... - a propin ingyen és büntetlenül hirdethetne.
nezelodo
@sokanvagyunk: Gondolod, hogy szekta nem szedné be belőle ami neki jár?
Gyütt Mönt
@nezelodo: jut is - marad is, állítja a rigmus.
yazo64
Családi vállalkozás... kicsiben:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok