Szerintük az EU-t zsarolja a miniszterelnök.

A DK zsarolással vádolja Orbán Viktort

Zsarolással vádolja Orbán Viktor miniszterelnököt a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk enyhítésére tervezett európai uniós hitelfelvétel kapcsán a DK, az ellenzéki párt nem fogja megszavazni a kormánynak az ügyben felhatalmazást adó országgyűlési határozati javaslatot.

Dobrev Klára, az Európai Parlament (EP) DK-s alelnöke pénteki, online sajtótájékoztatóján emlékeztetett: a jövő héten a parlament rendkívüli ülésen tárgyal arról, támogatja-e az Európai Unió (EU) azon tervét, hogy hitelt vegyen fel a járvány miatti kárenyhítésre.

Szavai szerint Orbán Viktor zsarolni próbálja az EU-t, amikor megszavaztatja az Országgyűléssel, hogy csak akkor indulhasson el a gazdasági mentőcsomag, ha azonnal leállítják a Magyarországgal szemben kezdett, hetes cikk szerinti eljárást és a kifizetéseket nem kötik jogállami normákhoz.

A miniszterelnök azt akarja, hogy az európai kisvállalkozók és munkanélküliek addig ne kapjanak uniós támogatást, addig ne fordítsanak pénzt a koronavírus elleni gyógyszerek fejlesztésére, amíg az EU nem biztosítja neki, hogy "szabadon garázdálkodhat továbbra is" az európai uniós pénzekkel – jelentette ki Dobrev Klára. Hozzátette, ezért a DK parlamenti képviselői nemmel fognak szavazni a témában benyújtott kormánypárti határozati javaslatra, egyúttal arra szólította fel a miniszterelnököt, hogy ne zsarolja az Európai Uniót.

Forrás: MTI

Kép: Facebook

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ritka kártékony ember. Kíváncsi vagyok, mit lép az EU.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@ómió: tegnap, 09:24 ♦ Csak az üres fejet lehet szeméttel megtölteni.
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Orbán Viktor és Kövér László volt kommunista ügynökök. Ők ketten amellett, hogy kommunista proli ivadékok. Valóban nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. Kövér László - KISZ titkár, és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa. Orbán Viktor; - Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár (Orbán apuka párttitkár volt az átkosban.)
https://www.youtube.com/watch?v=Y66oi5s7QWk&t...
ómió
@Eladott Ország: Csak az üres fejet lehet szeméttel megtölteni? Lám, a tiédet sikerült! Posztkomcsi szeméttel! Azzal meg, hogy tetvesbolsi eleid, így, vagy úgy, a fél országot belekényszerítették a mocskukba, ha szorult volna beléd valaha némi becsület, leginkább nem dicsekednél! A becsületese, viszont, ezt a mocskot, mihelyt módja nyílt rá, azonnal otthagyta, szemben veled, aki máig is ebben fuldoklasz!
Eladott Ország
@ómió: tegnap, 13:42 ♦ Tudta? Magyarországon 7-8 millió Soros ügynök van!...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
ómió
@Eladott Ország: Az Athina Művek szerint?
Eladott Ország
@ómió: Kásler levele, valamennyi egészségügyi fekvőbeteg ellátó egészségügyi szolgáltató vezetője részére...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Végül is szép halála volt Jolikának...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
A fidesz szavazó megmondja a tutit:
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
ómió
@Eladott Ország: Na! Már Kásler levelét is "efftársiasította" az Athina Művek? Akkor csak "gyönyörködj" benne, "delikát" a komcsi tetveknek! Ami meg a véleményt illeti, a Fidesz szavazó megmondja, a bolsi meg meghazudja! Ennyit a tetüfajtádról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.