A Kossuth rádióban beszélt erről.

Orbán is felszólalt a pedofília ellen – ezeket az intézkedéseket tervezi

Meg kell hozni azokat a gyermekvédelmi törvényeket, amelyek a pedofíliára, a gyermekek kizsákmányolására, a kábítószerre, az internet veszélyeire megnyugtató választ tudnak adni a szülőknek – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban a gyermekpornográf felvételek birtoklása miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Kaleta Gábor volt perui nagykövet ügyére reagálva.

Az őszi törvényalkotás egyik legfontosabb kérdése a gyermekvédelmi törvények megalkotása, megváltoztatása, szigorítása, "a gyermekeinket meg kell védeni" – közölte a kormányfő.

Forrás: MTI

Kép: MTVA

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
A törvényeket elég lenne megfelelően alkalmazni, a politika bevonása nélkül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
Ő is tudja,hogy az amit csinál az nem betegség,hanem esetleg egy félfunkció! Elsősorban neki kell lépni,mivel biztos
tudja,hogy az ilyen mivel járhat,ha elkapják!
szegfue
@csipetke: Hasonlóra gondoltam én is! Semjén -- álmatlanságtól szenvedve -- egyetlen éjszaka alatt képes volt megirni az inditványát és másnap délelőtt meg is tárgyalta a t.ház és el is fogadta... persze nem ebben az ügyben!
ómió
@Giovanni Alba: A kleptót, mert lop, a pedót meg, mert gyűjt?(Mondjuk saját magának pedofil képeket.) Aránytalanság egy szál se és a betegség - már, ha ez az - is smafu?
Clavigo
@ómió: Születhettél volna normálisnak is...
ómió
@Clavigo: Ezt állapította meg rólad az orvos?
advocat
No. Akkor tényszerűen. A BÍRÓ az ügyészi indítványon túl nem ítélkezhet, mert nem volt tárgyalás, csak előkészítő ülés. A vádlott elfogadta az ügyészi indítványban foglaltakat. És aki olvasgatta a hatályos magyar büntető eljárási törvényt (kivéve Deutsch Tomikát, meg Mátékát, esetleg Viktort, akik jártak jogra is), mást nem tehetett. Ezért felháborító amit "ezek" mondogatnak. Aki nem hisz nekem, ballagjon át a YouTubra. Ott értő - magyar - jogászok elmesélik.

Viktor! Az ügyészséget csesszed! Ezért jártál jogra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.