Éppen a fia 16. születésnapját ünnepelte családjával Hadházy Ákos, amikor szombat délután fél 1-kor a Hír TV stábja becsöngetett.

Becsöngettek Hadházy Ákoshoz a Hír TV munkatársai – vajon ilyen fogadtatásra számítottak?

A kormánybarát televízió alkalmazottjai azt mondták, nem sikerült telefonon elérniük Hadházyt, és ezért volt most mindennél sürgősebb, hogy a lakására menjenek. A konzultációs kérdőívek begyűjtéséről faggatták volna.

A független politikus egy videót is megosztott az eseményről. Cáfolja, hogy telefonon keresték volna, arról pedig biztosította a stábot, hogy élő adásban bármire szívesen válaszol – oda viszont valamiért nem hívják.

Hadházyt épp a minap büntették 1 millió forintra egy aláírásgyűjtés miatt. Ki is számolta, hogy ez – Kaleta Gábor enyhe büntetésére utalva – pont annyi, mintha 47 500 pedofil képet töltött volna le.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

VESZ-ÉSZ
Arra ment ki az egész,hogy majd néhány kretén azt mondhassa,valamelyik kissé aljas műsorban,hogy Hadházy menekül a kérdések elől.Aljasak az bizonyos,de hát ez az elvárás,mert a Fidesz az ilyeneket szereti,mert maga is az,hiszen ez volt és ma is a lényege.Talán emlékszik aki akar,hogy milyen aljas és visszataszító módon is kezdték a fiúk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Ugrott az egerem. A fenti szöveget neked szántam!
Nessy
@Shikari: Talán már rájöttél, , hogy nem vagyok bigott hívő, ergo "ellenzék" vagyok!
kereső
@Nessy: Ez a hasbarúgós, kokózós habonyrogán kultúra .Ez divik mostanság- minél lentebb, a béka becses feneke alatt, annál menőbb fideSS körökben.
Nessy
@kereső: Néha rájövök, hogy nagyon helytelenül nevelt a család is,meg esetenként az iskoláim is. Jelenleg ez ismét nem trendi.
nezelodo
Visszatért a hír közvetítéséről ez kanális a hazudós hírgyártáshoz. Ahogy meg teszik, világosan látszik hogy az egykori faluvégi suttyók stílusában teszik, becsengetnek, de már nem futnak el, annyira pofátlanok.
legott
Istentelen gazemberek vagytok.
Nem vagytok jó emberek.
Nem vagytok keresztények.
Fehérek vagytok, de nem biztos, hogy heterók.

És miért nem kerültök a mennyországba?
Végigvétkezted az életed, minden bűnt elkövettél, és azt hiszed, hogy a halálod után egyből mész a mennybe, ahol Jézus vár rád és majd átölel?
Hogy lehet olyan HÜLYE valaki, hogy ezt beszopja?

Aki nem ismeri a Bibliát, az nem ismeri Istent.
Aki félreérti a Bibliát, az sem ismeri istent.
Hányan nem ismerik a világon, Istent?
Szinte senki. Azért ez egy nagyon kicsi szám (szinte senki a 7,5 milliárdból), aminek önmagában véve is elgondolkodtatónak kellene lennie. De az a baj, hogy nem gondolkodik senki!

(igen, én vagyok a régen halott lelkiismereted protézise)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.