Éppen a fia 16. születésnapját ünnepelte családjával Hadházy Ákos, amikor szombat délután fél 1-kor a Hír TV stábja becsöngetett.

Becsöngettek Hadházy Ákoshoz a Hír TV munkatársai – vajon ilyen fogadtatásra számítottak?

A kormánybarát televízió alkalmazottjai azt mondták, nem sikerült telefonon elérniük Hadházyt, és ezért volt most mindennél sürgősebb, hogy a lakására menjenek. A konzultációs kérdőívek begyűjtéséről faggatták volna.

A független politikus egy videót is megosztott az eseményről. Cáfolja, hogy telefonon keresték volna, arról pedig biztosította a stábot, hogy élő adásban bármire szívesen válaszol – oda viszont valamiért nem hívják.

Hadházyt épp a minap büntették 1 millió forintra egy aláírásgyűjtés miatt. Ki is számolta, hogy ez – Kaleta Gábor enyhe büntetésére utalva – pont annyi, mintha 47 500 pedofil képet töltött volna le.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

VESZ-ÉSZ
Arra ment ki az egész,hogy majd néhány kretén azt mondhassa,valamelyik kissé aljas műsorban,hogy Hadházy menekül a kérdések elől.Aljasak az bizonyos,de hát ez az elvárás,mert a Fidesz az ilyeneket szereti,mert maga is az,hiszen ez volt és ma is a lényege.Talán emlékszik aki akar,hogy milyen aljas és visszataszító módon is kezdték a fiúk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ehhez pofa kell, de a Hír tv stábjának elég vastag bőr van az orcáján ezek szerint!
advocat
Délben, ebédidőben? Ehhez azért igen magasfokú bunkóság kell! Szerintem, de én egy panelproli vagyok. Biztos bennem a hiba.
colibri
@Nessy: Szó szerint ugyanezt írtam volna, de megelőztél. Tied a pon!
Béla333
Ha nem veszi fel Hadházy a telóján, képzelem milyen mocskos műsort kreáltak volna a Hír-Tv-sek!
Mocskos hírhamisítók!
namihami
És az, hogy egy olyan tv váratlanul beállító riporterét ilyen finoman küldte el a p...ba, az külön egy osztályonfelüli alázása a teljes tv és az azt fenntartó társaság számára. Olyan elegáns viselkedés, hogy fideszagy ezt talán még felismerni is képtelen. A Hír Tv, és nézői szellemi szinvonala ezt az alázást szimpla elutasításnak fogják hinni, mert az erkölcsi és agyi piedesztáljuk ennek felfogásához úgyis alacsony.
rokker33
A hazug tv be miért nem hívják be van élő adás??Nem csak az előre megírt szöveggel ellátott emberekkel kell beszélni, hanem meg kellene hívni más politikai személyt is!Ja hogy azok fikázták a pénzt adó gazdájukat!!?
colibri
Az orbán-tv nem veszi tudomásul, hogy mindennek van határa, még az arcátlanságnak, szemtelenségnek is! Pár hete hasonló alpári viselkedésükről adtak le egyoldalú riportfilmet, amikor Gurmai Zita mszp-s képviselőt az utcán üldözték hülye kérdéseikkel, aki bemenekülni kényszerült valami ivós helyre, mire ráragasztották, hogy alkoholista. Ezek a büdös poloskáknál is undorítóbbak!
vacsi
Ki ez a mocskos ..., aki csak így odatolja a pofáját egy családhoz, ebédidőben?!
Oposit
Nem tudom mi lett volna, ha a zsírdisznóhoz, vagy a többi seggnyalójához, esetleg a bayerhoz csönget be egy indexes riporter ünnepi ebéd közben?
Ahhoz képest örülhet ez a médiaribanc, hogy nem lett elküldve a kurva anyjába és nem baszták mindhárom szarházit pofán.
graycivil1
Hányadék kormánymédia hányadék médiatrágya-hordókkal.
advocat
@Shikari: Ebédidőben? Erről vélemény? Mert akkor POLGÁRI körökben nem szoktak "vendégségbe" menni, ha nem hívják.
Béla333
A mocskos hírhamisítók bármire képesek, önként is nemcsak parancsra.
Jól tette Hadházy, hogy felvette a beszélgetésüket, ha nem teszi a Hír Tv-sek széthazudták volna az egészet!
Aljadék emberek ezek!
Béla333
Mint a fasiszta Németországban a '30.as években! Addig piszkálják, aljaskodnak az emberekkel a hatalmukba beleszédült kis senkik, amíg el nem üldözik az országból azokat, akiknek nem tetszik ez az aljas tempó!
Nem kellene ezt hagyni!
VESZ-ÉSZ
Arra ment ki az egész,hogy majd néhány kretén azt mondhassa,valamelyik kissé aljas műsorban,hogy Hadházy menekül a kérdések elől.Aljasak az bizonyos,de hát ez az elvárás,mert a Fidesz az ilyeneket szereti,mert maga is az,hiszen ez volt és ma is a lényege.Talán emlékszik aki akar,hogy milyen aljas és visszataszító módon is kezdték a fiúk.
Nessy
@Shikari: Tudod, anno különösen édesanyám " nagyon örült", a népnevelőknek, amikor 16 órás éjszakai ügyelettel egybekötött szolgálat után még aludt volna egy kicsit ebédig, amit már előző nap megfőzött. Később tökélyre vittem 13 éves koromra a szövegeik meghallgatását, és a lelkes bólogatást, megfelelő helyen meg a helytelenítést. Öcsém meg a játékait mutatta meg nekik. Így anyu tudott aludni. Valahogy nem igazán "törődésnek" éltük meg! Furcsa fogalmad van a törődés mibenlétéről!
Nessy
@namihami: Minden tiszteletem Hadházyé! Úgy gondolta a stáb, hogy esetleg nyilatkozat közben még ebédet is kapnak?
Gyütt Mönt
Már várom, hogy mikor bíztatják a fiatalokat a szülők feljelentésére.
Nessy
@Gyütt Mönt: Nem lenne meglepő! Az általánosba volt egy nagyon vonalas "igazgató pajtás"igazgató, akinél nem pontozni kellett volna a szüleinket, hanem feljelenteni nála. Minden osztályban elmondta, hogy ha nem jelentjük a szocializmus elleni beszédeket, akkor eláruljuk a szocializmust, a hazánkat, a dolgozó népet. Úgy hogy "haza áruló" volt az egész suli.
vitriol
Bezzeg orbán tudta, hogy mért költözik a várba, nála minden becsöngetés eleve kizárt! Max. dudálni lehet /de az sem olcsó játék!/
Málna
Hát ez most a Hír TV-nek ciki. Hogy jutott eszükbe hétvégén, ebédidőben, a lakásán zargatni?
bencemacska
@Málna: ma, 20:31
Mert annyit még tudnak: "Nem adhatok mást, csak mi lényegem,"
bencemacska
@Mirabilis: ma, 20:57
Kubatov listáért ki , mennyi büntetést kapott?
Rockxy
a putyin küldte őket, meg a trampli.
vagy horti, de kádár az biztos.
horngyula és torgyán nem biztos.
bár kituggya, orwell is nagyf@sz, lehet hogy ő volt a tettes.
a zorbán meg szólt nekik, hogy mehetnek, kósa telefonált.
ötgé, hatgé, virusos maszkabál, kamuteszt, babkávé.
elnefelejcsük a harmadik járványcunamit is megemlíteni!
SystemError
Szargyár Orbán Segglyuk TV. Szakmai presztízs egy ilyen helyen dolgozni nem..:) . Még az odatett, tehetségtelen "riporter" is szégyellte amit csinál (kérem nem kamerázzon) :). Nyilván magántulajdonban ezt kérheti, csak ki nem szarja le
SystemError
Amúgy ezt a retardált flegma picsát. Háromszor van elmondva, hogy élő műsor csak... majd beflegmázva még hozzáteszi a nő "ő már megkérte, hogy ne vegye fel" Hadházy magántulajdonában..:) Nem hiszem, hogy valaki odatt libája, mert ahhoz nem túl szép. Ez a másik típus.. a vagy nincs papírja vagy vagy van, de nagyon szar diploma és itt kapar a kis agyával, hogy legyen karrierje..
justhpeter
Ezért a tévéért harcolt a nemzeti-keresztény oldal. Megkapta.Minden rendben van. A nézettséget leszámítva. Az viszont a csürhét nem érdekli, mert a gazdaállat így is tömi őket pénzzel. Ha viszont tele a zseb és a has, minek érdekelje őket a színvonal, így hát attól eltekintenek.
RonaGyuri
a bűnről:
"Egy, az Origo birtokába került videón ugyanakkor azt látszik, hogy senki sem ad nekik oda íveket, viszont az asztalukon van belőlük, nagyjából hatvan-nyolcvan darab"! =))
érted Wazze látszik, hogy nem látszik!!! S a 2 millió birka meg béget!!! =)()
simmering73
Szombaton ebédidőben, fél egykor. Mekkora parasztok.
ómió
Mert, ha még mindig Simicska tv lenne...! Na, de így...!? Még "ütőset" talál kérdezni!
Clavigo
@ómió: A like véletlen volt... Mégis,,milyen " ütőset " akart kérdezni,,szombaton ,,fél 1-kor,,bejelentés nélkül... ?, pl. " Nem maradt e egy kis második " ?
ómió
@Clavigo: Milyet? Tuti nem efftársit!
Béla333
A Hír Tv a maffia tévéje. Nem mond mást, csak amire utasítják őket. Önálló gondolat nem lehet, önálló vélemény pláne nem! Aljas mocskos manipulátorok, semmi több!
Jozefina
Igaza van Hadházynak!!! Hívák be a TV stúdióba és ott válaszol a kérdésekre!!! Nagyon bunkó a Hir tv!!!
kereső
No a lotyó bemutatta ,milyen is az a fideSS "kultúra", amit még kék plakátokon is meg kell védeni. Büdös lábú, xaros gumicsizmában ebédlő asztalon táncoló bunkók mind.
Nessy
@Shikari: Tudtommal Hadházy egyetlen fidesz politikushoz sem állított be tv stábbal ebédidőben! A Hír tv viselkedése még a bunkóságon is túltesz! Valakinek biztos eszébe jutott az ötvenes években szokásos vasárnapi ebéd előtti népnevelő látogatás! Ha neked ez természetes viselkedés, az a te véleményed!
Nessy
@kereső: Lehet, hogy nem volt otthon ebéd, és gondolták, hátha meghívják őket! Nem tudom elképzelni ezeknek az embereknek a gondolatvilágát! Ez még a legjobb barátok esetében is neveletlenség, hívatlanul beállítani egy szülinapi ebédre!
Aki Én
@ómidióta: Ha ütőset akar kérdezni, miért nem hívják meg élőben a stúdióba? Mert azt nem tudja a bolsi fajtád elhazudni?
Nessy
@Shikari: Mit meg nem tud az ember öregségére! Bunkóság = törődés.
Szolgál még meglepetéssel ez a keresztény jobboldali kultúra.
Nessy
@Shikari: Az sem volt teljesen rendben, talán ha instrumentum eqvviit írt volna rá. Viszont a keresztény jobboldali képviselők megszólalása, és viselkedése valóban remekül tükrözi hazánk nagyjainak színvonalas "vitakultúráját!" Nem cáfolnak,nem a kérdésre válaszolnak, hanem személyeskednek. Ennyire telik! Egyik, másik képviselőt, szócséplőt valóban a "kihalt utca nevelte"!
Nessy
@Nessy: Na jó, ennek nincs értelme! Elegem van a gorombaságaidból!
Nessy
@Shikari: Ugrott az egerem. A fenti szöveget neked szántam!
Nessy
@Shikari: Talán már rájöttél, , hogy nem vagyok bigott hívő, ergo "ellenzék" vagyok!
kereső
@Nessy: Ez a hasbarúgós, kokózós habonyrogán kultúra .Ez divik mostanság- minél lentebb, a béka becses feneke alatt, annál menőbb fideSS körökben.
Nessy
@kereső: Néha rájövök, hogy nagyon helytelenül nevelt a család is,meg esetenként az iskoláim is. Jelenleg ez ismét nem trendi.
nezelodo
Visszatért a hír közvetítéséről ez kanális a hazudós hírgyártáshoz. Ahogy meg teszik, világosan látszik hogy az egykori faluvégi suttyók stílusában teszik, becsengetnek, de már nem futnak el, annyira pofátlanok.
legott
Istentelen gazemberek vagytok.
Nem vagytok jó emberek.
Nem vagytok keresztények.
Fehérek vagytok, de nem biztos, hogy heterók.

És miért nem kerültök a mennyországba?
Végigvétkezted az életed, minden bűnt elkövettél, és azt hiszed, hogy a halálod után egyből mész a mennybe, ahol Jézus vár rád és majd átölel?
Hogy lehet olyan HÜLYE valaki, hogy ezt beszopja?

Aki nem ismeri a Bibliát, az nem ismeri Istent.
Aki félreérti a Bibliát, az sem ismeri istent.
Hányan nem ismerik a világon, Istent?
Szinte senki. Azért ez egy nagyon kicsi szám (szinte senki a 7,5 milliárdból), aminek önmagában véve is elgondolkodtatónak kellene lennie. De az a baj, hogy nem gondolkodik senki!

(igen, én vagyok a régen halott lelkiismereted protézise)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.