Miközben a kormány fontos bejelentésre készül a járványhelyzettel kapcsolatban, Orbán Viktor még gyorsan megtekintett egy labdarúgó mérkőzést.

Orbán még nem tart a második hullámtól – focimeccsre ment a nagy bejelentés előtt
Fotó: vasassc.hu

A miniszterelnök a szombati Vasas-Csákvár edzőmeccsre látogatott ki (mindkét csapat NBII-es), és a fotó tanúsága szerint Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter és György László, az ITM államtitkára is elkísérte az Illovszky-stadionba.

Nagy Miklós, a Vasas FC klubigazgatója elmondta, hogy beszélgetésük során a miniszterelnök gratulált a Vasas családnak az Illovszky-stadionhoz és sok sikert kívánt a véleménye szerint is biztató jövő előtt álló labdarúgócsapatunknak

- olvasható a klub honlapján megjelent beszámolóban.

A meccset 3-1-re a Vasas nyerte.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@division: És akkor nincs meg az esélye.. vagy nem kéne példát mutatni? És a 48 órás teszt mikori fertőzést mutat ki és milyen biztonsággal? :)
division
@SystemError: De igen, nem azt írtam, hogy így kellene viselkednie egy nappal a szigorítások bejelentése előtt Orbánnak, mivel legalább két teszt elvégzése szükséges a teljes bizonyossághoz. Az a helyzet, hogy innen mi azt nem tudhatjuk, mikor és hányszor végeztetik el ők ott "fenn".
lampa laz
@Horizont: Magamban már úgy nevezem a propit, h szexoldal a hirdetései miatt. Lehet, h komoly bevételre tesz szert ezekkel, de egyre undorítóbb, h a hsz-ok között többször olvashatóak. Vagy a bosszantásunkra, az agyatlanokat erősítik, mert sikari, pegero, ómió, durbincs, málna stb. nem bírnak velünk.
SystemError
@division: Kár ezt ragozni, te is tudod, hogy senki nem néz ezeknek utána, hogy miért nincs rajta maszk és incs is rá magyarázat te is csak találgatva véded most a védhetetlent.. Lényegében ezzel azt a "példamutató" látszatot kelti, főleg a tanulatlan állampolgárok körében. hogy nem kell maszk. Nyilván a "nincs itt semmi baj" poltikai terméket kell most ezzel eladni.. Mint írtam emiatt gyilkosnak tartom, mert ennek van ára, bár így kimutatni soha nem lehet majd.
division
@SystemError: Azért érdekes ez akkor, mert mindig azt mondja, kell a maszk, sőt kötelező. Sosem azt mondja, ne tegyen fel senki maszkot. Mondjuk abban igazad lehet, hogy ezzel azt sugallja a tanulatlanabb népek felé, hogy ez nem is olyan fontos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.