A részeges papot is megihlette a portál körüli balhé.

Tibi atya üzent az indexes újságíróknak

Mint megírtuk, áll a bál az Index háza táján. Nagyon úgy fest, hogy a kormány az Origo után a legolvasottabb magyar hírportált is megpróbálja bedarálni. A Momentum már le is csapott az alkalomra, és tüntetést szerveznek a magyar sajtószabadságért.

Tibi atya, az iszákos blogger-lelkész sem tudta magában tartani gondolatait. A Facebookon 1,3 millió követővel rendelkező alak fontos intelmekkel látta el az újságírókat.

Hát, kedves független indexes újságírók, itt a nagy történelmi lehetőség!

Ha szerintetek a függetlenségetek záloga az érintetlen tartalom és szerkesztőség, majd ezekhez mégis hozzányúlnak, de Ti megpróbáljátok megúszni a bulit annyival, hogy "tiltakoztok", aztán holnap újra bementek dolgozni, akkor Ti bizony nem vagytok függetlenek.

Nincs kis és közepes függetlenség, csak függetlenség. Bármi, ami annál kevesebb, az nem függetlenség

- írja Tibi atya, és hozzáteszi: nem csak az Index kényelemhez és zsíros fizetésekhez szokott újságírói hibásak, ha ez átmegy a közvéleményen, hanem azok a médiumok is, amik ehhez hallgatólagosan asszisztálnak.

Az iszákos pap szerint "az Origo még bekapcsolta az ellenzéki média immunrendszerét, és az (nagyon helyesen) kilökte magából, amikor pont ugyanez történt". 

Orbánt pedig sok dologgal lehet és kell is vádolni, de az ellenzékére jellemző ostobasággal biztosan nem: ha az online tér meghódítása nem megy nyers erővel, akkor partvonalra állítja G. Fodor Gábort, és nekiáll falovat építeni

- véli az "atya".

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Ez a propi? Mert Én egy pillanatig azt hittem, hogy valami pornó oldalon járok, mert egy kommentre (a trollt nem számítom bele) 3 szex hirdetés jut.
Jó reggel moderátor!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Nessy: Számára hízelgően eltúlzod a szellemi képességét, és/vagy ez a kötelező NER sablon.
ómió
@Nessy: Te ezen az "úton" nevelkedtél? Ezért dőlsz be minden bolsi mesének, hazugságnak? Aminek sok az "értelme"!? Köszi! Én inkább nem! Meghagyom neked és efftársaidnak!
Clavigo
@ómió: Hülye vagy te,,öreg. Orbán ezért szeret téged.
ómió
@Clavigo:Told csak a kreténséget, bolsi fajgyökér! Lenin atyád erre "teremtette" a fazonodat meg a hazudozásra!
volvós
..pedofil köcsög részegen a detoxba szállítás előtt ! ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.