Az egészségügyi menedzser szerint nincs már olyan, hogy egészségügy. A magyar állam már nem képes az alaptörvény által előírt közszolgáltatásokat sem garantálni. Nincs egyenlő hozzáférés se oktatáshoz, se egészségügyhöz. Szerinte a koronavírus-járvány tűpontosan megmutatta, felnagyította a rendszerhibákat. A központosítás nálunk azért nem működik, mert az államszervezet trehány, hanyag és korrupt. "eleinte ők sem gondolták nagyon komolynak ezt a vírust, de amikor a közvélemény-kutatások azt mutatták, hogy az emberek viszont igen, akkor nem ragaszkodtak a saját teóriájukhoz, és korlátozásokat vezettek be. Ez jó döntésnek bizonyult. (…) Ezen felül viszont sok jót nem tudok mondani a kormányról. A legkétségbeejtőbb az volt, hogy nem értették meg és máig nem értik a tesztelések és a nyomkövetés fontosságát. "

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Amúgy is látjuk, de amikor ilyen remek hozzáértő szakember véleményét halljuk, olvassuk méginkább döbbenet, h hova engedte, vagy inkább süllyesztette ez a mocsok orbánrendszer az egészségügyet. Mondjuk minden mással együtt, mert neki egy a lényeg, minél több pénzt ellopni a maga és a haverok részére. Sajnos amíg az emberek a hazug propagandának jobban hisznek mint a valóságnak, addig nem lesz változás sem. Addig ez az undorító dagadt görény tovább hízlalhatja a hájas valagát rajtunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.