Újságíró-szerkesztő képzést indít szeptembertől a közmédia és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE), ahol átfogó elméleti és gyakorlati képzésen sajátíthatják el a hallgatók a közszolgálati újságírás és a szerkesztés ismereteit, később pedig a közmédia gyakornoki programjában is részt vehetnek. Olyan értékeket kívánnak képviselni, mint a tények tisztelete és az információk összegyűjtése, a tájékozott polgárok számának növelése és a demokratikus nyilvánosság érdekeinek védelme. :)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@namihami: Előadók Bayer, Bede, Stefka, valamint a kormány szócséplői! Meg kell tanulni elsősorban a ctrl C és ctrl V használatát, hogy az MTI kötelező híreit hibátlanul le tudják másolni! Külön tantárgy az alpári stílus elsajátítása. Ebben Bayer és Bede segíti a tanulókat!
RonaGyuri
izlelgessük, van rajta mit: Újságíró képzést indítanak szeptembertől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem-en, a közmédiának csúfolt szenny-média közreműködésével!!! =))
Nessy
@RonaGyuri: Az igazi újságíró hitvallása: " a tény szent, a vélemény szabad"! Nos, itt mindkettő tabu!! A "véleményekben" némi eltérést csak a minél vulgárisabb szóhasználat jelenthet.
RonaGyuri
@Nessy: de ebben is kettősmérce műx náluk, mert csak nekik szabad a durva beszéd. ha más teszi akkor verik az alfelűket a portál aljában. itt is van egy majom, aki lelkesült vakhitű birka, de itt verte a nyálát, mert a derék NER-társát - ha jól emlékszem a büdös hafarok volt - elküldtem a búsba! =))
RonaGyuri
olyan értékeket kívánnak képviselni az új szakirányú továbbképzésén, mint a tények tisztelete és az információk összegyűjtése, a tájékozott polgárok számának növelése és a demokratikus nyilvánosság érdekeinek védelme.
RuthBI75
Рróbáltál máг valahа a cуbeгsех-еt?
Аdjuк egymásnаk öгömet mа еste!
-
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.