Hol tart az egyetem fejlesztése és nemzetköziesítése a "vírusos" tanév után?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na itt tényleg fejtől bűzlik

Már arra is büszkék, hogy nagy nehezen tudják azt a látszatot kelteni, hogy nem lett rosszabb

Vigadalom van a mi utcánkban, egy éves „átalakulási bulit” rendezett július 24-én a Corvinus Egyetem, amit illusztris - bár igazából jobb jelzőt is tudnék – bagázs celebabrált: Lánczi András rektor, Anthony Radev elnök, Hernádi Zsolt kuratóriumi elnök és Szabó Lajos György rektorhelyettes. Úgy hogy túl nagy értelem – ennél csak a tisztesség kisebb - nem volt várható, hozták a szokásos formájukat. Ami jól kvadrál az intézmény unortodoxosítása nyilvánvaló következményeivel.
S azt kell mondjam szokatlanul – vagy ennyire szörnyű a valóság – őszinte vallomásokat eresztettek meg. A beszámolók legjellemzőbb félmondata: nem csökkent, nem romlott, etc.
Egyébként igazán mókás – de belegondolva iszonyú – mondatok is elhangzottak:
„2030-ra nekünk kellene képezni a régió vezetőinek a döntő többségét”,
vagy
„A rektor a tartalmi elemek között külön kiemelte, hogy régi vágya, hogy visszahozza a politikai közgazdaságtan tanítását az intézménybe”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.