Komoly vádak.

Origo: több százmillió forintot csalt el az ellenzéki  képviselő, őrizetbe vették a rendőrök

Az Origo értesülése szerint több százmillió forintos áfacsalás gyanújával őrizetbe vette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Joób Mártont, az Összefogás Szegedért egyik önkormányzati képviselőjét, Botka László (Összefogás Szegedért Egyesület) polgármester "bizalmasát".

A portálon kedd kora este megjelent cikk szerint Joób Márton a szegedi polgármester, Botka László legszűkebb köréhez tartozik és az önkormányzatban a család- és szociálpolitikáért, illetve sportért felelős tanácsnok.

A 2018-as választáson az MSZP és a Párbeszéd közös országgyűlési képviselőjelöltje volt Csongrád megye 2-es körzetében (Szeged), de B. Nagy László, a Fidesz-KDNP jelöltje megelőzte.

Az Origó úgy tudja, hogy a NAV már hosszabb ideje nyomozott a politikus ügyében. A hírportál megkeresésére a NAV annyit közölt, hogy folyamatban lévő ügyben nem nyilatkozhatnak.

Barnáné Horváth Melinda, a NAV Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense az MTI érdeklődésére ugyanezt mondta.

A portál értesülése szerint Joób Márton letartóztatásáról csütörtökön dönt a bíróság.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Justitia
És mi van simonkáva?
hivatalos, hogy egészen a törvényalkotásig nyúlnak a fideszes Simonka György büntetőügyének szálai – derült ki Polt Péter legfőbb ügyész Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőnek adott válaszából.
Ebben a legfőbb ügyész elismerte: a vád alá helyezett Békés megyei országgyűlési képviselő elérte, hogy számára kedvező törvénymódosítást hajtsanak végre a parlamentben.
Már börtönben van?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@Nyírfa: többször észrevettem már én is ezt, most is a 3-ból csak 1 értesítés jött. Lehet, h 'indexre' leszünk rakva hamarosan?
lampa laz
@Shikari: néha a másik ablakon is nézzél ki ne csak a jobboldalin, akkor többet fogsz látni ebből a rút világból.
Justitia
@Nyírfa: Igen, én is tapasztalom. Törölnek, csak nem tudom időfüggő (sokáig nem szólt hozzá, persze ez is hány nap), vagy a hozzászólás tartalma szerint.
Csak: Tulajdonos vált a Propeller.hu hírgyűjtő oldalt működtető Propeller.hu Kft. – tudta meg a 24.hu
A kft. új tulajdonosa a mostanában több új termékkel is digitális fronton erősítő, egyre kiterjedtebb online portfóliót kiépíteni szándékozó, korábban az RTL, jelenleg a TV2 műsorszállítójaként ismert, a 100 leggazdagabb magyar listáján és a legbefolyásosabb médiapiaci szereplők listáján is előkelő helyen szereplő, korábban az RTL Klub résztulajdonasaként is ismert Rákosi Tamás érdekeltségei közé tartozó IKO-csoport leányvállalata, az IKO Digital lesz.
Nyírfa
@Justitia: Szerintem meg fog szűnni a Propeller. Őszintén szólva, nem kár érte. Egyébként is azt terveztem, hogy lelépek, csak halogatom, mert néhányotok hiányozna. :)
De már gondolkodom, hogyan , merre tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.