Most még csak képek, jövőre valóság. Íme Európa legnagyobb kézilabda arénájának látványterve! - írta Facebook-oldalán Kocsis Máté, így harangozva be a 78 milliárdos költségvetéssel épülő csarnok első, felülnézeti látványtervét. A sportpotentát fideszes frakcióvezető szerint a formára leginkább gigantikus káddugóra emlékeztető aréna 20. 022 néző befogadására lesz alkalmas, ami remekül illik ahhoz, hogy a beruházásnak a 2022-es kézilabda EB-re kell elkészülnie. Kocsis szerint az épületnek „ (…) nem csak a kézilabda szurkolói örülhetnek, ugyanis az aréna nagy koncertek, rendezvények, kiállítások helyszíne is lesz, mindemellett pedig az összes létező teremsportág számára is megfelelő szabványokkal rendelkezik, ide értve például a kosár- és röplabdát, a jégkorongot, teniszt, és korcsolyát, de még bizonyos lovas és motoros versenyeket is.”

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ja most, és majd mire kész - mint a Puskásnál -, kiderül hogy több mint a duplája és szinte semmire sem alkalmas!!! =))
Aki Én
@RonaGyuri: ...ráadásul hiteleket veszünk fel, örülünk a plusz eu-s pénznek, mert szegények vagyunk..., de csilli-villi aréna csilliárdokért, na az kell..
Kibaszott beteg az a társadalom, hogy eltűri ezt a kibaszottul beteg gecit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.