A többség szerint nincs olyan szervezet Magyarországon, amely a regnáló hatalomtól és a politikától teljesen függetlenül végezheti munkáját. Az ország demokratikus állapotát jól mutatja, mennyire bízik a társadalom az egyes hatalmi ágakban, a döntéshozó szervezetekben, s mennyiben látja függetlennek a működésüket. Ez alapján elgondolkodtató a Publicus Intézet lapunk megbízásából készült legutóbbi felmérése, amelyben az elemzőcég azt vizsgálta, mennyire független a politikától és az aktuális hatalomtól a rendőrség, az ügyészség, az Alkotmánybíróság, a bíróságok vagy éppen a közmédia.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a magyarok a rendőrségnél jobban bíznak a miniszterelnökben (3.11) mint a korrupció elleni harc letéteményesében.!!! - ez egy igen sokat eláruló megállapítás!
más
nos nekem egy kérdés hiányzik azt írja, hogy "hiába sorakozik fel fegyelmezetten a kormány mögött a Fidesz-KDNP-s tábor, az egyes szervek függetlenségében a kormánypártiak sem mindig hisznek.", azt azonban nem kérdezték, hogy egyetért-e vele!!! =))
Rockxy
a forint hozzá van kapcsolva az eurohoz, és a nyakunkon ül a inter nacionális bank kartell.
nokérem, a polip onnan indul.
a idiotok zorbánoznak, a zorbán brüszelezik, meg sorosozik, de a többieket nem meri megnevezni.
a népszaga a valóságról hallgat, a szart viszont megírja.
azért van néki szaga.
dea maga szintyén mindenkinek igaza van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.