ÍME, AZ MLSZ BEJELENTÉSE: "Magyarország azon négy ország egyike, amely biztosítja, hogy az UEFA és az érintett klubok semleges helyszínen rendezhessenek Bajnokok Ligája- és Európa-liga-selejtezőket a következő hetekben. Az UEFA tájékoztatta a nemzeti szövetségek vezetőit a klubtornák 2020-2021-es selejtező mérkőzéseinek új rendezési szabályairól. Semleges helyszíneken is lehet összecsapásokat rendezni, amennyiben a két ország koronavírusra vonatkozó előírásai nem teszik lehetővé az érintett hazai klub mérkőzésrendezését. Ezzel összefüggésben az UEFA nyilatkozatában köszönetet mondott Magyarországnak (valamint három másik európai országnak: Ciprusnak, Görögországnak és Lengyelországnak), hogy igény esetén stadionokat bocsát az UEFA és az érintett klubok rendelkezésére a semleges helyszínen lejátszandó BL- és EL-összecsapások megrendezésére.

Forrás: nb1.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Orbánt kéne már elajándékoznunk,vagy felajánlani a klánjával együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Ha már magyar fociról nem beszélhetünk.
Borsodi
Orbánt kéne már elajándékoznunk,vagy felajánlani a klánjával együtt.
luiz
@Borsodi: Elajándékozni a katonaságnak céltáblának
Qqberci
@luiz: Futó alaknak. Hogy karcsúsodjon...
Eladott Ország
Szakemberek nélkül mit sem érnek a közpénzmilliárdok, ezt az elmúlt évek már tökéletesen megmutatták. Azonban itt van egy bökkenő, ugyanis egy ország sportjának fellendítése nem nemzeti feladat, ezért az ország állampolgárai jogosan háborodhatnak fel azon, ha az egészségügy vagy az oktatás rendbetétele helyett egy huszadrangú focicsapat megsegítésére megy el az ő befizetett adójuk. A sport ma már üzlet. Nem véletlen, hogy támogatók tucatjai harcolnak azért, hogy megjelenhessenek a Barcelona vagy a Real Madrid mezein. Nekik nincs szükségük állami milliárdokra, sem stadion építéskor, sem pedig játékosaik kifizetésére. Az egy sikeres üzleti vállalkozás, amelyet úgy is kezel a tulajdonosa. Nos, a Felcsút csapata nem egy sikeres üzleti vállalkozás, hanem egy huszadrangú csapat, amelynek működését mi fizetjük. A kérdés az, hogy mégis ki kérdezte meg, hogy hozzá kívánunk-e járulni a Felcsút felemeléséhez? Nem emlékszem a Nemzeti Konzultációban ilyen vagy ehhez hasonló kérdésére, pedig milliárdokról van szó. Vajon miért? A falusi kirakatcsapatból Orbán bukása után semmi sem marad, egyedül elrettentésként fog majd szolgálni az utókor számára. Mint ahogy az ott felépült stadion is és a hozzá tartozó akadémia is. Mennyivel jobb és élhetőbb országgá lehetett volna tenni Magyarországot, ha Orbán nem a fociért, hanem mondjuk az oktatásért van ennyire oda? De Orbán még a focihoz is tehetségtelen, hiszen 10 év és temérdek közpénz is csak arra volt neki elég, hogy egy siralmas bajnokság harmadik helyét szerezze meg. Ehhez még csak gratulálni sem tudok.
Orbánia Fifa ranglistán:

- 2015: #20
- 2016: #26
- 2017: #53
- 2018: #51
- 2019: #52
- 2020: #52
A negatív siker is siker és a bolondnak is megéri ennyiért. A Napnál világosabb, hogy ez csak azért lehet, mert a FIFA is Soros kezében van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.