Megafon Központ néven indított nemrégiben egy igen sajátos, „digitális inkubátort” Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója annak érdekében, hogy a jobboldali, kormánnyal szimpatizáló fiatalokból „profi Facebook-harcost” képezzenek ingyenes tréningek segítségével. Mindezt különös megvilágításba helyezi az a tény, hogy nemrégiben Péterfalvy Attila belengette, a kormánynak jogszabályt kellene alkotnia a Facebook működéséről. Kovács István neve sokaknak ismerősen csenghet, nem véletlenül: az Európai Parlament és az amerikai kormány korábbi ösztöndíjasa rendszeresen megfordul a HírTV-ben, a közmédiában. Kovács István saját projektjének számító Megafon Központot elmondása szerint azért hozta létre, hogy a„közösségi médiát cunamiként elárasztó, a nyílt társadalom hálózata által finanszírozott, balliberális tartalmak ellen felvegye a harcot.”„A Magyarország jövőjéért dúló harc itt dől el, ezért össze kell fognunk!” Egész pontosan ezt írják: „Olyan online közösségeknek...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A stilisztikai képzést Bayer , Bencsik és Bede fogják tartani! A validitást Münchausen és Hári János történetei mentén oktatják! Bár ma már a kormányinfók túltesznek rajtuk! Kötelező heti házi feladat O.V. esedékes pénteki igehirdetésének elemzése tartalom és értelmezhetőség vonatkozásban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.