Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak minősítették az Appeninn Nyrt. egyik leghangsúlyosabb balatoni turisztikai fejlesztését, a balatonvilágosi Club Aliga megújítását - közölte az Appeninn Holding.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Példa(nem csak)-beszéd

avagy egy igazán jellemző, karakteres és tanulságos hír margójára

„Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak minősítették az Appeninn Nyrt. egyik leghangsúlyosabb balatoni turisztikai fejlesztését, a balatonvilágosi Club Aliga megújítását” – szól a hír. Amin tulajdonképpen nincs is semmi különös. Már-már megszokott. Annyi van belőlük mint az égen … Nem frappánsabb hasonlatot mondok, mint felső-szintű vezető (miniszter, miniszterhelyettes, államtitkár és helyettes-államtitkár) a kormányban. S ez sokkal kézenfoghatóbb. Lévén nem csak hasonlóan gyorsuló tempóban növekedik a számuk, de nem zárható ki a közvetlen hatás sem.
Hic & nunc nem kezdek el viccelődni azon, hogy kinek is lehet olyan nagyon fontos - vagy jelnetős??? =)) - ez a beruházás. Csupán megjegyzem: a kiemelt jelentőségű beruházássá minősítés a vonatkozó fejlesztések mielőbbi befejezését segíti elő, számottevően gyorsulnak, sőt sok szempontból egyszerűsödnek az építkezéshez szükséges hatósági eljárások, így kiszámíthatóbbá válik a tervezett fejlesztések ütemezése és mielőbbi befejezése.
Ahogy a hír megjegyzi: az összes szereplő számára „egyértelműen pozitív üzenettel bír a kiemelt nemzetgazdasági státusz ténye”!
Igen ez meglehetősen egyértelmű üzenet. Ennél egyértelműbb csak és csupán a Lánchíd esete, ahol nem hogy nem kap elegendő anyagi támogatás a (mocskos áruló renegát) főváros, de még – s ez a legpofátlanabb propaganda duma – a „független” hatóságok szórakoznak is vele!! =))
Béla333
Club Aliga...Nyilván a stróman érdekeltsége...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.