Összeakasztotta a bajszát Gödön a DK és  Momentum, a konfliktus pedig a pártok vezetéséig is eljutott.

Gyurcsány Ferenc a momentumosokkal lángosozott
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Először Fekete-Győr András Momentum-vezér posztolt egy fotót Balatonőszödről ("kísért a múlt"), majd Gyurcsány Ferenc erre úgy reagált, hogy

"András, igyunk egy kávét".

Végül összejött a találkozó, és lángosozás lett belőle. 

Fekete-Győr Facebook-oldalán így kommentálta az eseményt:

Köszönöm Gyurcsány Ferencnek, hogy átkompozott Tihanyba, és ő is aláírta a “minden balatoni településen legyen szabadstrand!” kezdeményezésünket! A balatoni rablóprivatizációnak véget fogunk vetni azért, hogy a magyar tengerhez ne csak milliárdos oligarchák, hanem a magyar fiatalok, a magyar családok, és a magyar nyugdíjasok is hozzá tudjanak férni és ki tudják élvezni!

Ami pedig Göd sorsát és jövőjét illeti, a balatoni munkám elvégeztével rögtön nekiállunk a helyzet feloldásának. Örülök annak, hogy ebben a DK elnöke is partnernek mutatkozik.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Justitia
Az jó, ha együtt esznek, akkor szent a béke.@Béla333:
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Horizont: Szerintem egy egyszeri rendszerváltó párt kellene. Egy olyan párt, mely nem politizál, hanem mögé áll be a többi párt és azt demokratikus választási rendszert lenne hivatott helyettesíteni, mely már Orbán kedve szerint működik.. Tehát párton belül megmaradna a pártok demokratikus felosztása és szavazati joga..Így nem menne ez az izomszag és az emberek sem vesznének el abban, hogy kire kell szvazani. mert így valóban egységesen lehetne mondani, hogy az "összefogásra" Ez eddig minden egyes olyan eseményen be is bizonyosodott, ahol hiteles összefogás történt, hogy működik. Ez erősen hozza a pártpreferencia nélkülieket is amúgy...
Eriksson
@SystemError: Mit hazudtam? A sok csikket, meg az ifjú nem éheseket? Ott a kép, azt nem lehet meghazudtolni.
SystemError
@Eriksson: Kurva idegesítő agyhalott a műsorod, amit nyilván egy szerep. Vagy te tényleg ennyire hülye vagy, hogy idővel hivatkozva(20:10) válaszolok és nem sikerül felfogni a lepkefing agyaddal, hogy mire válaszolhatott a másik...?

Nézd kutyuska erre a propagandista szar hazudozásra gondolok:

"Egyébként nem gondolom, hogy ezek az ifjak Momentumosok lennék. Sokkal inkább azt, hogy maga köré gyűjtött néhány csellengőt a fotó kedvéért. "

Most jöhet a megsértődős terelős műsorod..:)
Nyírfa
@justhpeter: @Horizont: 06.04, 06.39

Ez egy remek cikk. Tiszta, világos beszéd, kivitelezhető gyakorlati megoldásokkal. Részemről is Ámen!

Ezt azért én is kiemelem, mert pontosan ilyen ellenzéki szavazó vagyok: " Az viszont jó hír, hogy megszületett az az ellenzéki szavazó, akinek egyetlen kérdése van: Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Fekete-Győr András és Tóth Bertalan, hajlandók vagytok együttműködni, vagy nem? "

Ennyi.
Justitia
A propi már szex hírdető is? Lsd
SandraOK95
Мeghívó a szex klubгa - w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­...
Erre is van jogosultsága?
Lehet , a nemzeti média és hírközlési hatósághoz kéne fordulni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.