A médiából ömlik a “dübörgünk-érzés”, de ha valaki -pártállástól, meggyőződéstől függetlenül- kimegy az utcára, mellbe vágja a valóság. Az utcán, a buszon, a boltban. A közösségi oldalon bukkantunk az alábbi bejegyzésre. A leírt történetek pontosan ugyanazon a Magyarországon történnek 2020-ban, ahol a lakosság fele elhiszi (?), hogy a dolgok jó felé mennek és teljesen rendben lévő az, ahogy élünk.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: Nem dőlnél egy kicsit hátra? Ebbe fogsz beledögleni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@csak úgy...: Jaj de ismerős! Én ha előre hajolok valamiért, garantáltan orra esek, aztán ott is maradok. Ilyenkor szoktam megjegyezni, hogy ki volt az a marha, aki erre korra azt mondta "szép kor". :-)))
csak úgy....
@Málna: ott fogsz majd sírni hol senki se lát...,és ez csak kis bemelegítö elözezes mert te sem úszod meg! még az is elöfordulhat,hogy eltévedsz mert azt már mostanság is csinálod..
division
@csak úgy...: Azért öregségedre nem kevés gonoszság szorult beléd, de olvasva, hogy már se nem látsz, se hajolni nem tudsz, nem is csodálkozom:-)
szaboria1
Kénytelen vagyok megírni bizony ez a kormány már elfelejtette azt, hogy azok a nyugdíjasok akik már elmúltak 70 évesek. Azoknak a 60 években még a nyári szünet sem volt teljesen az övék, mert építőtáborba kellett 2 hétre menni. Az ipari tanulóknak ráadásul csak így 2 hét volt a szünetük. Ma már úgy néz ki ezt senkit sem érdekel pedig ennek a korosztálynak köszönhetik, hogy a II. vháború és az 56 események pusztítását építették újra a sok törmelék eltakarításával. Bizony ezeknek az emberek zömének 100000.- ft körül van a nyugdíja. Még egy dolog mikor bevezették a szabad szombatot az sem volt mindig szabad mert volt a kommunista szombat amiért fizetés sem járt. De ennek ellenére mégis jobban éreztük magunkat mint most a nagy demokráciában.
kereső
@csak úgy...: Bocsánatot kérek! Nem @Málnától- , hanem itt a többiektől, akiknek sérti az érzékeny lelkivilágát. De ,akkor kérlek szól a másik érintettnek is, mert ez szerintem még durvább, és alapból sértőbb sok-sok kisnyugdijas, egyedül élő emberre-"Ha a néni mindenhol eljátsza ezt a jelenetet, egész jól megélhet belőle'-na ez verte ki a biztositékot -nálam!!!.És nem érdemel mást ezért a mondatáért.
Aki Én
@Málna: ,, Nem értem, hogy nem veszik észre, hogy hülyére veszik őket."
Persze, hogy nem érted, azt sem veszed észre, ahogy téged hülyére vesznek.
Vagy tudatosan teszed amit teszel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.