Sokkoló.

Szörnyű tragédia: egy családanya vesztette életét az ivádi balesetben – négy árvát hagy maga után

Egy négygyermekes édesanya veszítette életét az Ivádnál történt balesetben hétfőn este. A 33 éves arlói nő naponta ingázott, Budapesten egy tortagyárban dolgozott éjszakai műszakban, hogy eltartsa négy gyermekét, akiket egyedül nevelt.

augusztus 17-én este a 23-as számú főúton Ivád és Mátraterenye között egymásba hajtott egy teherautó és egy személyautó. A rendőrség a balesetet követően mindössze annyit közölt, hogy az ütközés következtében egy személy azonnal életét veszítette, az autó többi utasa pedig megsérült.

A súlyos baleset helyszínére többek közt két mentőhelikopterrel vonultak ki a hatóságok, a bejelentés alapján ugyanis legalább hat sérültre lehetett számítani. A helyszínre kiérkező katasztrófavédelem és mentőszolgálat munkatársainak végül a személyautó öt utasa közül kettőt kellett kiemelnie az autóból. Egyikük, a 33 éves arlói nő életét veszítette, míg a másik sérültet életveszélyes állapotban mentőhelikopterrel szállították a miskolci kórházba. A többi utas enyhe sérülésekkel került az egri kórházba – tájékoztatta az RTL Híradót az OMSZ szóvivője, Leskó Diána.

Az RTL Híradó megtudta, hogy a balesetben életét veszítő nőt négy kisgyermek várta arlói otthonában, közülük hárman tíz éven aluliak. A gyermekeit egyedül nevelő asszony éjszakánként takarítóként dolgozott egy budapesti tortagyárban, ahova a cég többi munkatársával együtt ingázott.

"Minden éjjel felutazott Budapestre, éjszaka dolgozott, nappal pedig nevelte a gyermekeit" – mondta Vámos Istvánné, arlói polgármester, aki ígéretet tett arra, hogy az önkormányzat minden segítséget megad majd az árván maradt gyermekeknek, akik a tragédiát követően nagymamájukhoz kerültek.

Forrás: Blikk/RTL Klub

Kép: RTL Klub

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Borsó
Az önkormányzat... hát nem jut nekik közpénz. Ocsmány Vigyor mindet ellopja a rászorulók elől.
kolnidre
Biztos vagyok benne,hogy a többszörösen milliárdos alcsútdobozi paraszt 3oo forinttal sem fogja segíteni a családot és természetesen a kdnp-től is nyudodtan éhen halhatnak
kolnidre
Biztos vagyok benne,hogy a többszörösen milliárdos alcsútdobozi paraszt 3oo forinttal sem fogja segíteni a családot és természetesen a kdnp-től is nyudodtan éhen halhatnak
Málna
@Horizont: Mégis mi a jóisten köze van Nováknak ahhoz, hogy balesetet szenvedett egy édesanya? Ő szúrta ki a kocsi kerekét, vagy mi?
Málna
@Borsó: Miről beszélsz? Azt mondta a polgármester, hogy segíteni fog az önkormányzat.
Málna
@Horizont: Magyarázz tovább, mert esküszöm, nem értem, mi bajod van. Dolgozni járt...MInt mindenki más. Na és? Akinek van négy gyereke, annak nem kellene dolgoznia, vagy hogy gondolod?
Hogy ingáznia kellett? Felköltözhetett volna a városba, és akkor nem kell. Hogy négy gyereket kellett eltartania? Senki nem kényszerítette, hogy ennyit szüljön.
És de, jövök a családi adókedvezménnyel. Már mért ne jönnék? Igencsak szép segítséget kapott kormányunktól a gyerekek eltartásához.
Málna
@Horizont: Most meg tudod magyarázni hogy miről beszélsz vagy nem?
Én tudom, hogy nem, de az esélyt megadom...
kereső
@Horizont: Milyen jó dolga is volt! naponta négy órát kocsikázhatott- csak azért, hogy dolgozhasson, hogy eltartsa a négy gyerekét. Hogy az ilyen érzéketlen,empátiátlan buta "édeskék"- nem mondják rá, hogy ingyenélő, lumpen. Gondolod, hogy ingázott ez valaha?Vezetett autót egy átdolgozott éjszaka után- hogy otthon folytassa?Az a négy gyerek már megszületett. Ezért aztán már nem is annyira fontos a novákéknak.
Málna
@kereső: Akkor tőled is megkérdezem: mit kellett volna Novákéknak tenni? Mert azt elfelejtetted megírni...
kereső
@Málna: Talán, ha nem csak a megszületendő gyermekek lennének fontosak- meg a leendő családok. Akkor talán közelebb is lehetett volna munkát találni- nem két órás autóútra.
Málna
@kereső: Oda kell menni, ahol van munka. 30 éve volt a rendszerváltás, és még tényleg ott tartotok, hogy a munka keresi meg az embert és nem fordítva?
kereső
@Málna: Nem érted a lényeget. Miért kell 100 + km-t utazni, hogy munkát tudjon vállalni egy négy gyermekes nő, aki egyedülálló?? Hm? Ez nem csak ennek a kormánynak a hibája- mert az előzőek sem törték össze magukat, hogy a vidéki ember ne kényszerüljön erre. De, mert 10 éve orbán kormány van- na ők sem tettek semmit, persze annyiban különböznek az előzőktől, hogy de legalább propaganda van- mmeg családok éve, meg az anyjuk kinja.
Clavigo
@Málna: Qrva okos vagy bazd meg. Egyedülálló,,4 gyerekkel... !!! " Oda kell menni,ahol munka van "... Gratulalok!!!
Málna
@kereső: Tanulhatott volna, és akkor talán talál helyben is munkát. Nagy bátorság egy borsodi faluban takarítóként négy gyereket vállalni. Mégis mire gondolsz, hogyan és milyen munkát kellene adni ott a tanulatlan embereknek?
Málna
@Clavigo: Nem most kellett volna menni, hanem még a gyerekek előtt. Gondolom, 5-10 éve sem volt ott Ózd környékén sok munkalehetőség. 33 éves volt, ha előbb megalapozza a jövőjét, akkor sem maradt volna le semmiről, ha most szüli az első gyerekét.
kereső
@Málna: Tudod kedves én tanultam.Mégsem találtam 1999 után helyben munkát Ingázni kényszerültem, sok százezer/millió! másik emberrel együtt. Nem mindenki születik Bpesten, vagy megyeszékhelyen- mert munkalehetősg jobbára csak ott van. És nem ismerjük a körülményeket-miért nem tanult? Mondjam azt erre- , hogy CSAK!, mert lehet hogy a beteg szüleiről bvagy kisebb testvéreiről kellett gondoskodnia, vagy nem volt meg a megfelelő képessége hozzá. Zudod? Nem. De nem akart az állam kegyelem kenyerén élni, valőszinúleg jobb sorsot szánt a gyermekeinek, mint ami neki adatott. Egyébként meg a takaritást, mosogatást is el kell végezni valakinek. Az is értéket teremtő munka. Szóval- ne itélj, hogy ne itéltess. Kicsit több beleérző képesség sem ártana, meg egy kicsit több ismeret az országról.
Málna
@kereső: "Ingázni kényszerültem, sok százezer/millió! másik emberrel együtt." De akkor mi a gond azzal, hogy ő is erre kényszerült? A világon mindenhol így működik ez: az emberek oda költöznek, ahol munka van. Vagy ingáznak.
"Szóval- ne itélj, hogy ne itéltess." Senkit nem ítéltem el. Feleslegesen véded. Én titeket nem értettelek, hogy hogy jön ide Novák. És még most sem értem...Ha gondolok egyet, és kiköltözök a pusztába, akkor az államnak intéznie kellene ott nekem munkahelyet?
Eriksson
"Minden éjjel felutazott Budapestre, éjszaka dolgozott, nappal pedig nevelte a gyermekeit"
kereső
@Málna: Tényleg kár rád pazarolni az időt és a szót.
Málna
@kereső: Nektek volt kár hülyeséget beszélni.
Málna
@Horizont: Ja, gondolkodásra kényszerítenélek, és ettől szenvedsz. Mert csak mocskolódni szeretsz.
Málna
@Horizont: Hol válaszoltál a kérdésemre? Sehol. Írtál egy orbitális baromságot, és amikor rákérdeztem csak mellébeszéltél és személyeskedtél. Mint mindig. Ennyiből állsz és a mocsos szádból. Te is tudod, érezni a kínlódásodból. És ne erőltesd ezt a röhögős vonalat mindig, úgysem hiszi el neked senki...
Málna
@Horizont: De nem röhögsz. Miért írod ezt mindig? Olyan erőltetett. Mint a sok 'D' betű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.