Orbán Garancsi magánrepülőjével jár Vidi meccsekre, Rogán helikopterrel ment esküvőre, de Semjén svédországi vadászatait se ő fizette. Így mulatnak a magyar politikusok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
szarúl fizethet az orbán kormány ,talán kénytelenek . :)
RonaGyuri
Sokkal nagyobb a gond,

az csak egy dolog, hogy az országgyűlési előírások tiltják, hisz azokat Orbánék magukra sohasem – az ellenzékre meg, is csak macerából – vettél komolyan

Egy újabb győri potentátnak gyűlt meg a baja azzal, hogy az Adrián jachtozott, ezúttal pikáns részletek nem derültek ki a dologról. A mi drága jó külgarázdánk az egyik kormányközeli oligarcha yachtján nyaral, ja és persze dolgozik!
Nos az egy dolog, hogy ez nem igazán kóser, már csak azért sem – mint az egyes gaz ellenek kifogásolják – mert „Az országgyűlési törvény szerint a képviselők nem fogadhatnak el nagyértékű ajándékot vagy más ingyenes juttatást,”. Bár az tény, hogy ott a kitétel, hogy „a megbízatásukkal összefüggésben”!! =))
Nem árt tudni és erre legutóbb januárban hívta fel a közt a NAV: „a szabályok szerint ajándékozás - ha az ajándék értéke meghaladja a 150 ezer forintot, - illetékfizetési kötelezettséggel jár”!
Igen kiskezitek csókdosom: adóköteles lenne!!!
Az igazat megvallva, persze itt is van kiskapu: „Az egyenesági rokonok minden esetben mentesülnek az ajándék utáni illetékfizetéstől, függetlenül az ajándék értékétől.”.
Az meg közismert tény, hogy Orbániában családbarát-kormányzás van így van a „szülő – gyermek, nagyszülő – unoka” relációnál egyenesebb rokoniság is! =))
csipetke
Egy normális kormányzás alatt az efféle dolgokért illő lemondania a delikvensnek,de tudjuk,hogy ez egy maffia-kormány mindenféle szégyenérzet nélkül,akik pofátlanul megtesznek, mert megtehetnek mident IS,ameddig hagyjuk
tudode
Megismétlem!
.
A világháló nem felejt!
.
Csak úgy kapásból Molnár Csaba rendőr alezredes ügye, akit apró ajándék elfogadásáért vesztegetéssel gyanúsították, és felmentették:
.
---- Felmentették Molnár Csabát
.
www.origo.hu/itthon/20050112felmentet...
.
Részletek a cikkből:
.
"""Felmentették a minősített vesztegetés és egyéb bűncselekmények vádja alól Molnár Csabát, a brókerbotrány egyik volt vezető nyomozóját. """ (...)
.
(...) A minősített vesztegetés vádpontja kapcsán a bíróság arra mutatott rá, hogy Molnár Csaba nem azért kapta a kis értékű ajándékokat, hogy cserébe bármifajta hivatali kötelezettségét megszegje. A bíróság az ítéletében rendelkezett az eljárás során elkobzott ajándékokról: ennek értelmében Molnár Csaba visszakaphatja azokat az ajándéktárgyakat (egy kétszáz forint értékű karkötőt és egy 300-400 forint értékű ceruzatartót; az arab süteményeket nem tudták lefoglalni), amelyeket a szír származású vádlott-társától kapott.""" (...)
.
Azért Molnár Csaba meghurcolásának vannak tanulságai, amelyre az újkori milliárdoSOKK fittyet hánynak, mert ÖVÉK AZ ORSZÁG, MAGUKNAK ÉPÍTGETIK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.